Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-08-2003 | Article Rating | (0) reacties

Three Ships enterprises en Edu.Assist tekenen partnerovereenkomst

Onlangs hebben Three Ships enterprises, de Nederlandse ontwikkelaar van de elektronische leeromgeving (ELO) Threeships N@Tschool!, en Edu.Assist, onder andere gespecialiseerd in het hosten van Internetservers, een partnerovereenkomst getekend. Deze overeenkomst is het formele resultaat van de samenwerking tussen de twee bedrijven in het onderwijssegment sinds 2001.

Door deze overeenkomst kan Three Ships enterprises niet alleen gebruik maken van de snelle hostingdiensten van Edu.Assist, ook wordt de Threeships N@Tschool! totaaloplossing aanzienlijk versterkt, omdat de resterende technische voorzieningen voor de klant snel en eenvoudig uitgevoerd kunnen worden.

Toegevoegde waarde
Edu.Assist verzorgt voor een aantal van onze klanten in het onderwijs de hostingdiensten en heeft bewezen daarin een betrouwbare en deskundige partij te zijn. Niet alleen naar onze klanten, maar ook naar Three Ships enterprises, alsdus Wiel van de Berg, directeur van het Rotterdamse bedrijf. De toegevoegde waarde van Edu.Assist ligt overigens niet alleen bij het hosten van N@Tschool!. Mede door hun jarenlange ervaring kan Edu.Assist onderwijsinstellingen ook begeleiden bij de invoering van elektronische leeromgevingen.

Three Ships enterprises
Three Ships is opgericht in 1996 en telt momenteel zo'n 45 medewerkers. Het bedrijf richt zich met de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! op de e-learning markt voor onderwijsinstellingen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven. Threeships N@Tschool! wordt onder andere gebruikt bij Fontys Hogescholen, Hogeschool Rotterdam, Horizon College, Albeda College, Northgo Lyceum, Arcus College, Orion-scholen, Stichting vakopleiding Horeca (SvH) en de Belastingdienst.

Edu.Assist
Edu.Assist richt zich sinds de oprichting in 1992 op het gebruik van ICT voor leren. De laatste jaren is dat uitgegroeid tot een specialistische activiteit, het hosten van Internetservers. Daarbij gaat het met name om leerapplicaties en groupware, die leren en samenwerken via het Internet in het onderwijs segment mogelijk maken.
Naast beheer en onderhoud van technische voorzieningen biedt Edu.Assist ook advies over de technische inrichting, de begeleiding bij implementatietrajecten en bieden ze cursussen aan ter ondersteuning van deze implementatietrajecten voor online leren. Diverse onderwijsinstellingen zoals het Baronie College, Alfa College, Venlo Academy, Scholengroep Esloo en RBOC maken gebruik van de hostingdiensten en expertise van Edu.Assit.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.