Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-07-2003 | Article Rating | (0) reacties

Basis VCA-training nu via e-learning beschikbaar

Nehem en NIAM-TMS ontwikkelen een e-learning VCA-training voor alle bedrijven en branches die willen voldoen aan de eisen van VCA-certificering. Deze generieke e-learning training is flexibel in te zetten en aan te passen aan elke branche of bedrijfsspecifieke omstandigheden en wensen. Tevens voldoet het nu al aan de nieuwe eindtermen zoals die per 1 januari 2004 gaan gelden.

Door gebruikmaking van e-learning technologie is het niet langer nodig dat trainingen en (her)certificering uitsluitend klassikaal plaats vinden. Dit voorkomt het verlies van productie uren en draagt bij aan een korte terugverdientijd van enige maanden. Onderzoek heeft aangetoond dat de acceptatie en de resultaten van e-learning VCA-training van minstens hetzelfde niveau zijn ten opzichte van traditionele methoden van kennisoverdracht en certificering.

Gecontroleerde kennisoverdracht: het meegeleverde managementsysteem maakt de resultaten inzichtelijk. Tevens zorgt het systeem voor het noodzakelijk bewijs van goed getrainde medewerkers en een veilige werkomgeving.

Deze e-learning VCA-training is met behulp van EasyGenerator® Suite ontwikkeld op basis van de eerder gemaakte veiligheidscursus voor Europe Container Terminals (ECT). Die e-learning training is een groot succes. Door hergebruik van kennis en ervaring kunnen wij deze training voor een zeer beperkt bedrag aanbieden.

De e-learning VCA-training is geschikt voor Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In deze landen is overeengekomen dat zij dezelfde afspraken hanteren voor veiligheid. Zowel de aanpassingen als de ondersteuning kunnen ook in andere Europese talen en landen worden uitgevoerd. Anderstalige versies zijn snel te realiseren.

“Wij zijn ervan overtuigd met deze applicatie een bijdrage te leveren aan de veiligheid in bedrijven zonder torenhoge investeringen”, aldus Eric van der Louw Directeur van Nehem.
“Door deze nieuwe manier van gecontroleerde en begeleide kennisoverdracht kunnen bedrijven en organisaties sneller aan haar trainingsverplichtingen voldoen, tegen aanzienlijke lagere kosten”, aldus Herre Rost van Tonningen, algemeen directeur van NIAM-TMS. “De kracht van onze e-learningoplossingen voor VCA, callcentra en de bekroonde Retailoplossing voor Verkooporganisaties, is dat het inspeelt op de specifieke behoeftes binnen een bepaalde branche en bedrijfsproces, en het toch op een generiek softwaresysteem is gebaseerd.”


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

17-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning
21-01

E-learning trends voor 2022

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.