Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearnLinq | 01-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Een “nieuw” LMS systeem waar uw medewerkers blij van worden!

Een “nieuw” LMS systeem waar uw medewerkers blij van worden!

Op 1 juli 2017 is LearnLinq gelanceerd,  LearnLinq is het nieuwe LMS systeem van L&M Software. Een nieuw soort LMS dat zich onderscheid door zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. LearnLinq beschikt over een krachtige oplossing voor Cursusplanning, Compliance Management en Blended Learning maar dan met een hoog “doe het zelf” gehalte.

Dit maakt LearnLinq één van de eerste LMS systemen in Nederland waarmee je direct vanaf de website kan starten. “Met LearnLinq hebben wij ons als doel gesteld om een LMS systeem te ontwikkelen voor iedereen. Dat wil zeggen dat in principe de bakker om de hoek LearnLinq zou kunnen gebruiken voor het opleiden van zijn personeel maar ook de grote multinationals”. Aldus Rob van der Leer Directeur L&M Software bv.

Benieuwd of LearnLinq iets voor jou kan betekenen? Vraag een online demo aan via www.learnlinq.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.