Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van LearnLinq | 01-07-2017 | Article Rating | (0) reacties

Een “nieuw” LMS systeem waar uw medewerkers blij van worden!

Een “nieuw” LMS systeem waar uw medewerkers blij van worden!

Op 1 juli 2017 is LearnLinq gelanceerd,  LearnLinq is het nieuwe LMS systeem van L&M Software. Een nieuw soort LMS dat zich onderscheid door zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. LearnLinq beschikt over een krachtige oplossing voor Cursusplanning, Compliance Management en Blended Learning maar dan met een hoog “doe het zelf” gehalte.

Dit maakt LearnLinq één van de eerste LMS systemen in Nederland waarmee je direct vanaf de website kan starten. “Met LearnLinq hebben wij ons als doel gesteld om een LMS systeem te ontwikkelen voor iedereen. Dat wil zeggen dat in principe de bakker om de hoek LearnLinq zou kunnen gebruiken voor het opleiden van zijn personeel maar ook de grote multinationals”. Aldus Rob van der Leer Directeur L&M Software bv.

Benieuwd of LearnLinq iets voor jou kan betekenen? Vraag een online demo aan via www.learnlinq.com

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.