Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-07-2003 | Article Rating | (0) reacties

Threeships N@Tschool! 7.0 - Didactiek in e-learning

In deze versie zijn nieuwe mogelijkheden opgenomen, bijvoorbeeld in het digitale portfolio en bij het opzetten van leerprofielen. Ook is er veel aandacht besteed aan het verdiepen van de bestaande functionaliteit, waaronder het opzetten van competentiegerichte leertrajecten, het decentraal beheren van de omgeving (met behulp van organisatieprofielen), het bouwen en beheren van toetsen en het importeren van gegevens en materialen vanuit andere pakketten. Mede hierdoor sluit Threeships N@Tschool! naadloos aan bij de ontwikkelingen in het Nederlandse onderwijs en opleidingen voor het bedrijfsleven.

Threeships N@Tschool! wordt samen met de gebruikers gemaakt en mag zich inmiddels Nederlands marktleider noemen op het gebied van elektronische leeromgevingen.

Overzicht van functionaliteit
Threeships N@Tschool! is een van de meest complete elektronische leeromgevingen op de markt. Naast geïntegreerde omgevingen om studiematerialen, projectgroepen en toetsen aan te bieden, bevat Threeships N@Tschool! ook auteurs- en publicatietools, een reeks communicatiemiddelen waaronder de mogelijkheid online te vergaderen, middelen voor competentiemanagement, studieprofielbeheer en het werken met digitale portfolio's. Threeships N@Tschool! is een 'all-in-one' e-learning oplossing voor onderwijs en educatie.

Three Ships enterprises bv
Three Ships enterprises is opgericht in 1996 en telt momenteel zo'n 45 medewerkers. Het bedrijf richt zich met de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! op de e-learning markt voor onderwijsinstellingen, non-profit organisaties en het bedrijfsleven.

Threeships N@Tschool! wordt onder andere gebruikt bij Fontys Hogescholen, Hogeschool Rotterdam, Horizon College, Albeda College, Northgo Lyceum, Arcus College, Orion-scholen, Stichting vakopleiding Horeca (SvH) en de Belastingdienst.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.