Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-06-2003 | Article Rating | (0) reacties

Syntegra introduceert ASP-dienst rond e-Learning en blended learning

Zoetermeer, 24 juni 2003 - ICT-dienstverlener Syntegra, onderdeel van British Telecom, lanceert een vernieuwde dienst rondom e-Learning: Managed Learning Services. Managed Learning Services is een dienst die volledig is gebaseerd op het ASP-model en specifiek ontwikkeld voor organisaties die op een voordelige, snelle en eenvoudige manier gebruik willen maken van e-Learning en blended learning, zonder grote investeringen vooraf.

Met Managed Learning Services kunnen organisaties online en klassikale trainingen aanbieden, competenties beheren, de voortgang van cursisten testen, cursussen evalueren en cursisten certificeren. Alle leerinspanningen worden gedetailleerd gevolgd en gerapporteerd. Cursisten beschikken binnen de leeromgeving over hun eigen leerplan. Tevens is een uitgebreid discussieforum gekoppeld aan de cursussen, kan er worden 'gechat' met medecursisten, is er een online coach en biedt het de cursist maximale ondersteuning bij het leren middels een e-mail functionaliteit.

Volgens Joep C. de Jong, directeur bij de divisie Learning Solutions van Syntegra is de markt voor e-Learning en blended learning continu in beweging. "Er verschijnen in snel tempo veel nieuwe technologieën voor het ondersteunen van leerprocessen. Er wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van multi media toepassingen zoals video, simulaties, games en virtual classroom. Deze leervormen zijn nodig om de interactie, het plezier en het spelelement binnen een e-Learning omgeving te verhogen. Echter, in veel gevallen is de huidige infrastructuur van organisaties niet toereikend. Onze nieuwe dienst biedt in dit geval uitkomst."

Managed Learning Services is door Syntegra ontwikkeld en bestaat onder meer uit de onderdelen gehoste infrastructuur, leeromgeving, communicatiefaciliteiten, content en e-Coaching. De dienst wordt mede mogelijk gemaakt door British Telecom en Docent™.

Over Syntegra
Syntegra is een wereldwijde specialist op het gebied van consultancy en system integration. Syntegra is onderdeel van British Telecom en heeft meer dan 4.500 medewerkers in Europa, USA, Azië en Australië.

Syntegra ontwikkelt innovatieve ideeën waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast. Hierbij kan worden geput uit een wereldwijde ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen. Syntegra adviseert niet alleen. Ook ontwerp, levering, implementatie en beheer van ICT-systemen behoren tot het dienstenpakket.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.