Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-06-2003 | Article Rating | (0) reacties

Samenwerking tussen Azlan Training en Syntegra verder uitgebreid.

Zoetermeer, 1 juni 2003 - De bestaande partnerovereenkomst tussen Azlan Training en Syntegra is verder uitgebreid. Azlan Training gaat de Microsoft, Citrix en ITIL open inschrijvingen van Syntegra verzorgen. Dit betekent dat Syntegra zich meer zal gaan richten op blended learning en deze open inschrijvingen met ingang van 1 juni uitbesteedt aan Azlan Training. Daarnaast zal Syntegra voor Azlan Training gaan fungeren als preferred e-Learning solutions partner. Dit betekent dat Azlan Training in projecten waar e-Learning wordt toegepast gebruik maakt van de diensten van Syntegra.

De samenwerking tussen Syntegra en Azlan Training is met name gebaseerd op de strategische richting van beide organisaties. Bij Syntegra worden klassikale trainingen niet meer gezien als kernactiviteit, "De focus van Syntegra ligt op het gebied van blended learning. Met name het adviseren van klanten rond het gebruik en het toepassen van blended learning binnen hun organisaties en het ontwikkelen en beheren van een leeromgeving zien wij als core business", aldus Joep C. de Jong, directeur van de divisie Learning Solutions bij Syntegra. "Hoe kan technologie het leerproces verrijken en ondersteunen en wat betekent dit voor organisaties; dat is de kerngedachte van de dienstverlening van Syntegra."

Als Full Service Learning Partner is de strategie van Azlan Training er onder andere op gericht om het training curriculum en aanverwante diensten verder uit te breiden. De overname van het Microsoft, Citrix en ITIL curriculum van Syntegra past uitstekend in deze strategie. "Wij verzorgen natuurlijk reeds Microsoft trainingen, maar deze overname van Microsoft, Citrix en ITIL trainingen past goed in ons huidig beleid", legt Frans Kevenaar, General Manager van Azlan Training uit "De doelgroep voor Citrix en ITIL trainingen is dezelfde als de doelgroep die we momenteel bedienen met ons huidige aanbod. Wij verwachten dan ook dat deze uitbreiding positief zal worden ontvangen door onze klanten. Bovendien kunnen wij door de instroom van klanten van Syntegra een vliegende start maken. Syntegra heeft op het gebied van e-Learning al ruim 4 jaar ervaring en een bewezen trackrecord. Juist daarom is Syntegra voor ons de juiste partner om mee samen te werken op het gebied van e-Learning."

Joep C. de Jong is vol vertrouwen over de samenwerking. “Omdat wij onze klanten toch willen blijven bedienen op het gebied van klassikale trainingen, zijn wij een samenwerking aangegaan met een professionele, betrouwbare partner. Azlan Training verzorgt al jaren Cisco trainingen voor onze klanten en dat gaat naar volle tevredenheid.”

Over Azlan Training
Azlan Network Training behoort tot Azlan Group Ltd., onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq/NMS: TECD). Sinds 1984 heeft Azlan verregaande expertise opgebouwd in het geven van ICT gerelateerde training. Als Full Service Learning Partner biedt Azlan Training een breed curriculum in open inschrijvingen en uitgebreide maatwerk mogelijkheden. Daardoor kan voor iedere opleidingsvraag de beste oplossing worden samengesteld.

Met 180 lokalen verdeeld over 31 locaties in 15 landen en met circa 220 gekwalificeerde trainers in dienst, is Azlan niet alleen een belangrijke speler in de Europese markt voor ICT opleidingen, maar tevens in staat om van lokaal tot internationaal niveau op te treden als volwaardige opleidingspartner.

Over Syntegra
Syntegra is een wereldwijde specialist op het gebied van consultancy en system integration. Syntegra is onderdeel van British Telecom en heeft meer dan 4.500 medewerkers in Europa, USA, Azië en Australië.

Syntegra ontwikkelt innovatieve ideeën waarbij de nieuwste technologieën worden toegepast. Hierbij kan worden geput uit een wereldwijde ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen. Syntegra adviseert niet alleen. Ook ontwerp, levering, implementatie en beheer van ICT-systemen behoren tot het dienstenpakket.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.