Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-06-2004 | Article Rating | (0) reacties

Release Threeships N@Tschool! versie 8

April j.l. introduceerde Three Ships enterprises de nieuwe versie van de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! Met invoering van versie 8 is de mogelijkheid van volledige integratie van elektronisch leren binnen instellingen een grote stap dichterbij gekomen.

Nieuwe functionaliteiten
Versie 8 van Threeships N@Tschool! biedt gebruikers nog meer mogelijkheden om e-learning te faciliteren. De nieuwe versie heeft nu ook mogelijkheden voor het maken van eenvoudige rapportages, een 'formulierenbouwer' (bijv. voor EVC-procedures) een geïntegreerd forum, een coach/begeleidingsmodule en verbeterde vormgeving van iconen. Daarnaast is wederom veel aandacht besteedt aan het verdiepen van bestaande functionaliteiten zoals de vernieuwde Toetsplayer voor het eenvoudig bouwen en afspelen van toetsen. Ook is veel aandacht besteedt aan N@Tconnect! waardoor een integratie met de meest gangbare (administratie) pakketten, voor het uitwisselen van student en studie-volg gegevens, mogelijk is.

Klanten zijn partners
Wiel van de Berg, algemeen directeur, Three Ships: "Als één van de weinige Nederlandse softwarehuizen mogen we best trost zijn op de marktpositie die we met Threeships N@Tschool! hebben verworven in o.a. de Nederlandse onderwijsmarkt. We hebben een trouwe gebuikersgroep en nemen nu zowel in de BVE-sector als in het hoger onderwijs een toppostite in." Van de Berg vervolgt: "Inmiddels hebben we versie 8 van onze software, op de markt gebracht. Bij de ontwikkeling van de nieuwe versie en het bepalen van de gewenste functionaliteit is er in de eerste plaats geluisterd naar de wensen van de Threeships N@Tschool!-gebruikersgemeenschap. Ik denk dat we gerust mogen stellen dat versie 8 een goede weerspiegeling is van hetgeen het Nederlandse onderwijs vraagt."

Three Ships enterprises
Three Ships enterprises is opgericht in 1996 en heeft momenteel 40 medewerkers. Het bedrijf richt zich sinds 2000 met de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! op de e-learning markt voor onderwijsinstellingen, overheid en bedrijfsleven. Dit heeft geresulteerd in een snel uitgebreide klantenkring die het afgelopen jaar gegroeid is naar meer dan 60 klanten.

De elektronische leeromgeving wordt ingezet in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger beroepsonderwijs en bij overheden en het bedrijfsleven.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.