Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van New Heroes | 30-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Optisport kiest voor New Heroes

Optisport kiest voor New Heroes

Vanaf 1 juli aanstaande starten online opleider New Heroes en exploitant van sport- en leisurecentra Optisport met een samenwerking om medewerkers van Optisport een voorsprong te geven op het gebied van leren en ontwikkelen. De medewerkers van Optisport krijgen daarmee de mogelijkheid om zich doorlopend te ontwikkelen, waar en wanneer zij dat willen.

 

Jorn van Wijk, CEO New Heroes, is trots op de samenwerking met Optisport. Van Wijk: “Juist in de recreatieve branche, met haar onregelmatige werktijden, is het van belang dat medewerkers zich op hun eigen manier, en in hun eigen tijd kunnen ontwikkelen. De meer dan 70 online trainingen van New Heroes zijn praktijkgerichte e-doing trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en leiderschapsvaardigheden. Zo zijn er voor iedere medewerker meerdere relevante trainingen. Optisport kiest ervoor om de ontwikkeling van hun medewerkers op nummer 1 te zetten. Wij zijn trots op de samenwerking met zo’n mooie partij, waar ondernemerschap en talentontwikkeling centraal staat.”

 

Erwin van Iersel, CEO Optisport: “Voor medewerkers zijn wij een eigentijds en modern bedrijf, waar medewerkers carrière maken en hun talenten inzetten en ontwikkelen. Binnen Optisport staat ondernemerschap hoog in het vaandel. New Heroes biedt de mogelijkheid om dit ondernemerschap te stimuleren. De organisatie en haar medewerkers zijn voortdurend in beweging om haar missie invulling te geven. We zoeken daarbij actief naar samenwerkingen om ons bereik groter en sterker te maken, New Heroes is hierin de perfecte partner. We hebben de intentie om al onze medewerkers maximaal te faciliteren in hun ontwikkeling.”

 

Over Optisport

Optisport is exploitant van ruim 350 accommodaties verspreid door Nederland en België. Denk hierbij aan zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook aan bijvoorbeeld fitnesscentra (Optisport Health Club) en indoorspeelparadijzen (Avontura).

 

Over New Heroes

Online trainingsspecialist New Heroes is in 2015 opgericht door Jan Schouten, grondlegger van Schouten & Nelissen. New Heroes biedt inmiddels ruim 70 online trainingen aan voor bedrijven en particulieren, van teamleiderschap tot timemanagement en van assertiviteit tot communicatie. Kenmerkend zijn de vele praktijkopdrachten en de hoge mate van effectiviteit. Kijk voor meer informatie op www.newheroes.com.

 

Voor meer informatie:
Optisport: Skander Chahider | Manager Marketing & Communicatie | 088-2057777
New Heroes: Amanda Zweers | Marketing Manager | 06-23131245


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.