Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-04-2003 | Article Rating | (0) reacties

NETg en Centric Training tekenen samenwerkingsovereenkomst voor uniek leermodel

Centric Training, onderdeel van ICT-dienstverlener Centric, en NETg, wereldwijd de grootste producent van leeroplossingen voor ondernemingen en onderdeel van de Thomson Corporation (NYSE: TOC, TSX: TOC), maken vandaag bekend een samenwerkingsverband te zijn aangegaan. In deze samenwerking zullen NETg’s e-Learning content en tools door Centric Training worden ingelijfd in een innovatief leerconcept. Door deze overeenkomst is NETg in staat een breder afzetgebied van de Nederlandse IT opleidingenmarkt te bestrijken.

De professionele IT, desktop en persoonlijke vaardigheidsprogramma’s van NETg zijn eenvoudig toegankelijk en vormen een kosteneffectieve vorm van leren. De maatwerktools individualiseren de leertrajecten door alleen relevante leeronderdelen en –objecten aan de cursist toe te wijzen.

In de aangekondigde samenwerking zal Centric Training het NETg e-Learning programma toepassen in haar geïntegreerd model voor persoonlijke ontwikkeling, het zogeheten V.E.T.E.R.-model. V.E.T.E.R. staat voor Visie, E-Learning, Toepassen, Examen en Realiseren. Daarnaast wordt effectmeting en certificering gerealiseerd door Thomson Prometric (eveneens onderdeel van de Thomson Corporation), waar Centric reeds langere tijd een samenwerking mee heeft. Hierdoor wordt de klant, naast kennis en vaardigheden, tevens een meetbare verhoging van bedrijfs­prestaties geboden.

“NETg heeft via onderzoek aangetoond dat blended learning (gemengd leren) leidt tot een significante productiviteitsverhoging bij medewerkers”, aldus Jan-Jilis van Delsen, Director Northern European Channel van Thomson NETg. “NETg content is synoniem voor kwaliteit van educatief ontwerp, wat voor zelfstudie van essentieel belang is. Naar mijn mening heeft Centric Training, met NETg’s blended learning geïntegreerd in het V.E.T.E.R.-concept, een sterke troef in handen om voorop te lopen in de Nederlandse IT opleidingen markt.”

Jaap Brinkman, Adjunct Directeur Centric Training, zegt: “Juist in deze tijd waar de klant steeds meer service verwacht van haar leveranciers is een betrouwbare en gedegen partner steeds belangrijker. Ons model valt of staat met de kwaliteit van de e-learning-content. NETg levert meer dan kwaliteit alleen. Dankzij NETg zijn we in staat om nieuwe modules vliegensvlug te implementeren in ons V.E.T.E.R.-model. Betrouwbaarheid en snelheid van schakelen staan bij NETg en Centric Training hoog in het vaandel. De coöperatieve houding en de kracht van de Thomson-groep zijn voor ons een garantie voor succes. Persoonlijk contact met de cursist en het opdoen van praktijkervaring zijn essentieel in een scholingstraject. Centric Training werkt, dankzij NETg, met de meest complete blended learning oplossing.”


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.