Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 20-03-2003 | Article Rating | (0) reacties

Nieuw! Tango®
Assessment en toetsen van klantcontact medewerkers via het internet

Amsterdam, 20 maart 2003 – CCC Portal BV introduceert Tango®, de eerste volledige assessment- & toetstool voor elke medewerker die veelvuldig klantcontact heeft. Tango® bestaat uit een verzameling toetsen via internet en vormt een onderdeel van Learning2Match.com. Tango® meet het werk en denkniveau, de taalvaardigheden, de kennis en de communicatieve vaardigheden van uw medewerker. Daarnaast worden ook systeem kennis en vaardigheden, gedragskenmerken, spraak-data integratie en portfolio nauwkeurig getoetst en gemeten.

De afgenomen toetsen resulteren in een volledig automatisch samengesteld Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP). Dit plan geeft niet alleen de uitkomsten van de verschillende onderdelen weer, maar geeft bovendien ook een trainingsadvies. Tango® bespaart op die manier veel opleidingstijd en verzekert u van de juiste instroom en doorstroom!

Tango® kent de volgende toepassingsmogelijkheden:
Toetsing niveau nieuwe medewerkers
Toetsing niveau huidige medewerkers
Toetsing Eerder Verworven Competenties (EVC) voor mbo onderwijs en beroepsbegeleidende en opleidende leerwegen

Het is gedaan met de zeer arbeidsintensieve metingen en kostbare investeringen in meetinstrumenten voor klantcontact medewerkers. De assessment- & toetstool Tango® vereist geen fysieke aanwezigheid van een leidinggevende. De kandidaat kan op elke tijd en plaats de toetsen afnemen. Tango® is immers een tool die via het medium internet overal en altijd beschikbaar is.

Recruiters en leidinggevenden binnen klantcontact centers beschikken met Tango® over de mogelijkheid om kostenbesparend en efficiënt de competenties van klantcontact medewerkers te meten en in kaar te brengen. Een meetinstrument dat volledig aansluit bij een klantcontact center, dat zoekt naar de juiste klantgerichte medewerkers die het rendement uit uw klantcontacten verhogen!

Tango® is onderdeel van Learning2Match.com en maakt de revolutie in opleidingen en toetsen voor klantcontact medewerkers echt compleet. Learning2Match.com bestaat uit de volgende onderdelen:
Assessment en toetsen
Opleiding Klantcontact Medewerker
Certificering

Bezoek voor meer informatie www.learning2match.com of stand B109 op de TCD 2003. www.tcd2003.nl

Learning2Match.com is een initiatief van CCC Portal BV en wordt mede mogelijke gemaakt door Philipse en Syntegra. Neem voor meer informatie contact op met CCC Portal BV: 020-4117039


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.