Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 23-01-2003 | Article Rating | (0) reacties

Info Opleiders benoemd tot Gold Partner van The Courseware Company

Leiden, 23 januari 2003 - Info Opleiders is benoemd tot Gold Partner van The Courseware Company, distributeur van cursusmateriaal zoals handleidingen en e-learning-oplossingen. De Gold Partner-status houdt in dat Info Opleiders de content van The Courseware Company volledig zelfstandig kan aanbieden en integreren. Info Opleiders heeft deze status bereikt omdat zij de grootste afnemer is van standaardcontent.

De Gold Partner-status wordt alleen toegekend als organisaties aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten partners een minimale omzetgarantie bieden en moet het bedrijf minimaal twee e-learning-consultants in dienst hebben. Daarnaast moet de partner een certificering hebben zoals de Microsoft Certified Technical Education Centre (CTEC). Een laatste voorwaarde voor de Gold Partner-status is dat de partner blended learning-concepten moet kunnen leveren. Naast Gold Partners kent The Courseware Company ook Silver en Bronze Partners. Een Bronze Partner levert alleen leads, terwijl een Silver Partner-status betekent dat er nauw wordt samengewerkt tussen dat bedrijf en The Courseware Company.

"Bij onze klanten is een grote vraag naar kwalitatieve e-learningcontent", aldus Toon Griffioen, algemeen directeur van Info Opleiders. "Om die reden werken we nauw samen met The Courseware Company. De content en handleidingen van dit bedrijf passen perfect binnen ons aanbod van e-learning-oplossingen. We zijn verheugd dat de nauwe samenwerking met dit bedrijf nu bezegeld is met de Gold Partner-status."

"Onze standaardcontent is naadloos te integreren in de Leer Management Systemen die Info Opleiders aanbiedt", zegt Bert Knot, commercieel directeur van The Courseware Company. "Bovendien kan in samenwerking met Info Opleiders een compleet, kwalitatief opleidingsproduct worden afgeleverd. Daarnaast biedt het bedrijf veel mogelijkheden tot het leveren van maatwerkproducten. Dit is voor ons een belangrijke toegevoegde waarde."

The Courseware Company
The Courseware Company, opgericht in 1997 door de heer C. Flach, begon als organisatie die cursushandleidingen leverde. Twee jaar na de oprichting heeft The Courseware Company dat uitgebreid met e-learning. The Courseware Company is voortdurend op zoek naar producten en diensten die passen in de nieuwe manier van opleiden en leren. De doelstelling is door middel van de producten en diensten het opleidingsproces van de klanten te ondersteunen. Daarbij ligt de nadruk op technologische hulpmiddelen. The Courseware Company is een onafhankelijke leverancier van cursusmateriaal voor opleidingsprofessionals binnen bedrijven en opleidingsinstituten in de Benelux. De klantenkring bestaat uit een veertigtal opleidingsinstituten alsmede trainingsafdelingen van middelgrote en grote bedrijven. Aangezien de organisatie zelf geen cursussen organiseert en altijd materiaal van verschillende leveranciers betrekt, kan de organisatie objectief en onafhankelijk adviseren over het opleidingstraject, het te gebruiken medium en product.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders, opgericht in 1991 en onderdeel van de Solvus Resource Group, is een vooruitstrevend instituut, van oorsprong op het gebied van IT-trainingen. Sinds 1998 vormt e-learning, naast traditionele IT-trainingen, een belangrijk aandeel van de activiteiten. Info Opleiders geeft advies, ontwikkelt maatwerkcontent, vaak in samenwerking met deskundigheid van opdrachtgevers en partners, implementeert e-learningplatforms en zorgt voor onderhoud en administratie. E-learning gaat steeds meer hand in hand met klassikale leermomenten. Inmiddels zijn meer dan dertig succesvolle e-learningprojecten met zeer uiteenlopende inhoud door Info Opleiders gerealiseerd, o.a. bij diverse ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de industrie en de advocatuur.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.