Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-01-2003 | Article Rating | (1) reacties

Introductie Global Learning System (GLS) e-learning platform

Naarden 16 januari 2003, Het Global Learning System (GLS) is een eenvoudig te gebruiken e-learning oplossing. WSI Internet Consulting & Education lanceert met trots dit nieuwe complete e-learning product. Door de prijsstelling is E-learning nu rendabel en toegankelijk voor alle soorten ondernemingen.

Het GLS is een robuust leermanagement systeem dat het voor bedrijven en opleidingsinstituten mogelijk maakt lesmateriaal online te creëren en aan te bieden. Het GLS is een flexibele applicatie, die verschillende leermodules en paden kan aanbieden aan unieke studenten (e.e.a. afhankelijk van de inlog code).

Het GLS is een complete, schaalbare e-learning oplossing of het nu gaat om ondernemingen die pas beginnen met e-learning of ondernemingen die al zeer ervaren zijn met web-based- en op afstand- leren. De gebruiker kan manuals online en multimedia presentaties beschikbaar maken, het Global Learning System biedt een brede range mogelijkheden om materiaal aan te bieden.

Het product is ontworpen voor zowel beginnende e-learners (die bijvoorbeeld met de notebook faciliteit een papieren naslagwerk kunnen samenstellen) als ervaren e-learners die gebruik willen maken van de niet lineaire benadering die e-learning biedt.

WSI Internet Consulting & Education is de meest toonaangevende Internet service organisatie en het snelst groeiende consultancy netwerk ter wereld. Met meer dan 700 partners in 85 landen rond de wereld levert WSI per jaar duizenden e-business oplossingen aan het MKB.

Een WSI Internet oplossing is meer dan een website. Het omvat vele diensten; van consultancy, ontwerp, ontwikkeling, hosting en training tot marketing support. Een WSI Internet oplossing is een pakket -op maat gemaakte- diensten die aansluiten op de unieke eisen van een onderneming en een goed rendement op de investering waarborgt.

Door het toepassen van WSI’s Modular Development Technology(MDT), zijn wij in staat geavanceerde applicaties te leveren met een korte ontwikkeltijd en bewezen functionaliteit. Onze ontwikkelcentra rond de wereld maken gebruik van het code depot dat in de afgelopen jaren is opgebouwd. Verder kunnen door het gebruik van WSI's data compressie technieken, ook multimedia belevenissen aangeboden worden aan bezoekers met een gewone Internet verbinding.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Affinity
Van Affinity | 11-05-2011
Great thinking! That really bakres the mold!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.