Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 16-01-2003 | Article Rating | (0) reacties

E-learningoplossing voor Stibbe

Leiden, 16 januari 2003 - Info Opleiders b.v. en Whizzdom b.v. hebben gezamenlijk een e-learningoplossing geïmplementeerd en opgeleverd aan Stibbe voor de maatwerkapplicatie CMS Open. Deze applicatie dient onder meer voor de registratie van uren en voor het versturen van declaraties aan cliënten. Naast de maatwerkapplicatie is ook standaardcontent geïmplementeerd ten behoeve van de ondersteuning bij de migratie naar Office XP. Door Stibbe is voor een e-learningoplossing gekozen, omdat de fee earners en de andere medewerkers daarmee direct en altijd de beschikking hebben over een trainingsmogelijkheid. Daarnaast is er ondersteuning door de docenten van Stibbe. In het traject is nauw samengewerkt met Delta Focus, de projectverantwoordelijke organisatie voor de CMS Open applicatie.

De e-learningomgeving wordt gebruikt in Amsterdam, Brussel, Londen en New York en is benaderbaar via het intranet van Stibbe.

"Wij hebben gekozen voor een e-learning oplossing", geeft de heer Van Weeghel van Stibbe aan, "omdat met deze oplossing al onze kantoorgenoten zeer snel en efficiënt kunnen worden opgeleid, op het door hen gewenste moment en in hun eigen tempo."

"Voor Info Opleiders is deze opdracht, waarbij wij het totaalconcept voor e-learning in samenwerking met de medewerkers van Stibbe tot stand hebben gebracht van grote waarde in de advocatuurbranche. Info Opleiders heeft bij meerdere organisaties in deze branche reeds dergelijke projecten gerealiseerd. Bij organisaties zoals Stibbe staat kwaliteit, flexibiliteit en efficiency hoog in het vaandel. Met behulp van e-learning kunnen medewerkers direct aan de slag zonder eerst klassikale trainingen te volgen," aldus Yvonne Loef, commercieel directeur van Info Opleiders.

Joggie Taute, directeur van Whizzdom: "Deze opdracht staat voor weer een succesvolle samenwerking met Info Opleiders in de advocatuur. Deze samenwerking tussen Whizzdom en Info Opleiders versterkt ons aanbod van e-learningservices en oplossingen binnen de advocatenbranche."

Stibbe
Stibbe is een advocatenkantoor met een volledige dienstverlening in alle domeinen van het ondernemingsrecht. Ons kantoor heeft vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen en New York.
(Multinationale) ondernemingen en overheidsinstellingen kunnen bij Stibbe terecht voor kwalitatief hoogwaardig advies over complexe en vaak grensoverschrijdende juridische kwesties. Onze reputatie als topkantoor in internationale dossiers wordt nog versterkt door ons samenwerkingsverband met de toonaangevende internationale kantoren Herbert Smith (Engeland) en Gleiss Lutz (Duitsland).

Door deze samenwerking, in combinatie met een aantal 'best friends'-relaties met grote kantoren in andere landen, beschikken wij over een wereldwijd netwerk van advocaten. Dit netwerk stelt ons in staat geïntegreerde diensten te verlenen aan onze cliënten. Binnen het samenwerkingsverband beschikken we over meer dan 1.500 advocaten, die werkzaam zijn in 14 verschillende landen.

Whizzdom b.v.
Whizzdom is de leider in de markt van de Nederlandstalige webbased solution providers met producten als: Leer Management Systemen (LMS), Knowledge Management Systemen (KMS), Assessment & Survey en Competence Profiler. Verschillende malen is het Leer Management Systeem succesvol geïmplementeerd bij klanten als: Nyenrode University, Oxford University, Bank Nederlandse Gemeenten, Solvus Resource Group, Stibbe, Loyens & Loeff, Landscape Foundation en een aantal overheidsinstellingen.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders, opgericht in 1991 en onderdeel van de Solvus Resource Group, is een vooruitstrevend instituut, van oorsprong op het gebied van IT-trainingen. Sinds 1998 vormt e-learning, naast traditionele IT-trainingen, een belangrijk aandeel van de activiteiten. Info Opleiders geeft advies, ontwikkelt maatwerkcontent, vaak in samenwerking met deskundigheid van opdrachtgevers en partners, implementeert e-learningplatforms en zorgt voor onderhoud en administratie. E-learning gaat steeds meer hand in hand met klassikale leermomenten. Inmiddels zijn meer dan dertig succesvolle e-learningprojecten met zeer uiteenlopende inhoud door Info Opleiders gerealiseerd, o.a. bij diverse ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de industrie en de advocatuur.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.