Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-01-2003 | Article Rating | (1) reacties

VEV Examens en Consortium Itembank kiezen voor Accessium

Vereniging Elektrotechnisch Vakonderwijs (VEV) Examens neemt in de elektrotechnische bedrijfstak een vooraanstaande positie in als het gaat om het bevorderen van vakkennis en kwaliteit. Dat doet zij via het ontwikkelen en verzorgen van vakopleidingen, cursussen, examens en lesmaterialen. VEV werkt nauw samen met vertegenwoordigers uit werkgevers- en werknemersorganisaties en onderwijsinstellingen.

Om het proces van examen ontwikkeling en distributie te optimaliseren heeft VEV Examens de portal itembank.nl ontwikkeld. De portal biedt de mogelijkheid om examendocumenten in een beschermde omgeving op te slaan, uit te wisselen en te bewerken.

Ontwikkeling toetsen
Materiedeskundigen van de Regionale Opleidingen Centra (ROC’s) ontwikkelen basistoetsen en toetsitems die na goedkeuring beschikbaar worden gesteld op itembank.nl. Een vaststellingscommissie bepaalt welke toetsen er gebruikt mogen worden.

Centrale Portal voor examens
Als centrale portal omgeving heeft VEV Examens gekozen voor de elektronische leer omgeving Fronter. Binnen de web-based oplossingen kunnen VEV-medewerkers op meerdere locaties gelijktijdig aan documenten werken.

Accessium heeft in opdracht van VEV Examens voor 80 personen uit het ROC-veld workshops georganiseerd. Aan de hand van deze workshops is de functionaliteit van de elektronische leeromgeving mede bepaald. Accessium verzorgt de consultancy, systeem inrichting en hosting van de elektronische leer omgeving

Over Accessium

Accessium is de marktgerichte en innovatieve e-learning specialist die inspeelt op de specifieke behoeften en wensen van organisaties bij het verbeteren van het leerproces met behulp van ICT. De juiste oplossing op de juiste plaats en op de juiste wijze inzetten is hierbij het uitgangspunt.

Accessium bestaat uit een klein en slagvaardig team van ervaren medewerkers dat nauw samen werkt met haar vennoten (Siemens en nl.tree) en andere partners om de gewenste oplossingen te realiseren. Hierdoor kan een unieke combinatie worden geboden van diensten en producten op het gebied van e-learning en de realisatie en exploitatie daarvan.

Wilt u meer weten over de Accessium e-learning oplossingen ? Voor meer informatie verwijzen wij naar http://www.accessium.nl/. Uiteraard zijn wij ook graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail (info@accessium.nl) of per telefoon 070 333 2277.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Krystal
Van Krystal | 11-05-2011
That's raelly thinking out of the box. Thanks!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.