Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-11-2002 | Article Rating | (0) reacties

Stad Rotterdam Verzekeringen enthousiast over Lectora Publisher

ASR Verzekeringsgroep, bestaande onder andere uit Stad Rotterdam, Amev, Amersfoortse, Europeesche, hebben e-Learning aan de reeks van bestaande leermiddelen toegevoegd. Als leer management systeem is aangekocht LearningSpace van IBM Lotus Notes. Voor de contentontwikkeling wordt Lectora Publisher gebruikt. In een co-productie met de Amersfoortse wordt door Stad Rotterdam gebouwd aan een basis cursus verzekeringskennis bedoeld voor nieuwe medewerkers. De bestaande klassikale cursus duurt normaliter twee dagen en wordt teruggebracht naar een dag klassikaal en maximaal 4 uur door middel van e-Learning.

Sjoerd van den Hoogen, Hoofd Opleidingen Stad Rotterdam verzekeringen: Het werken met Lectora Publisher viel me reuze mee. Je hoeft beslist geen Whizzkid te zijn om er mee om te gaan. Geen ingewikkelde programmeertaal, maar eenvoudig werken via goed gestructureerde menu's. Het programma biedt vele mogelijkheden om de cusist interactief aan het werk te zetten. Het publiceren van de cursus naar ons eigen leer management systeem gaat perfect.

Wat we willen bereiken met het inzetten van e-Learning is het terugbrengen van klassikale momenten waardoor forse tijdbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Zonder overigens te tornen aan de kwaliteit en het resultaat van cursussen. Het zal bij ons altijd een vorm van Blended learning zijn.

Stad Rotterdam heeft de licenties afgenomen via Accessium en is zeer te spreken over hun aanpak en werkwijze. Sjoerd van den Hoogen : "Complimenten voor de snelle actie. Dat geeft vertrouwen in het product dat wij hebben gekocht en de mensen die er achter staan".

Over Accessium
Accessium is de marktgerichte en innovatieve e-learning specialist die inspeelt op de specifieke behoeften en wensen van organisaties bij het verbeteren van het leerproces met behulp van ICT. De juiste oplossing op de juiste plaats en op de juiste wijze inzetten is hierbij het uitgangspunt.

Accessium bestaat uit een klein en slagvaardig team van ervaren medewerkers dat nauw samen werkt met haar vennoten (Siemens en nl.tree) en andere partners om de gewenste oplossingen te realiseren. Hierdoor kan een unieke combinatie worden geboden van diensten en producten op het gebied van e-learning en de realisatie en exploitatie daarvan.

Wilt u meer weten over de Accessium e-learning oplossingen ? Voor meer informatie verwijzen wij naar www.accessium.nl. Uiteraard zijn wij ook graag bereid uw vragen te beantwoorden via e-mail (info@accessium.nl) of per telefoon 070 333 2277.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.