Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 15-11-2002 | Article Rating | (0) reacties

Een webbased interactief t.b.v. persoonlijke groei en competentie ontwikkeling

Houten, 15 november 2002, Er zijn honderdduizend boeken verkocht van Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant. Tienduizenden cursisten hebben de cursus gevolgd en 800 trainers zijn inmiddels gecertificeerd.

Voor velen blijkt Kernkwaliteiten en het Kernkwadrant een dankbaar instrument te zijn voor zelfgroei, persoonlijke inspiratie en competentie ontwikkeling. Een praktisch instrument om competenties in kaart te brengen en om interacties met anderen te verbeteren.

Persoonlijke ontwikkeling is een voortdurend proces waarbij interactie met je omgeving je ondersteunt. Bij voorkeur in een continu en vooral dynamisch proces.
Om die reden is de internet portal mijnkernkwaliteiten.nl ontwikkeld.

Een interactieve site welke mensen voortdurend stuurt en ondersteunt in hun ontwikkeling. De site helpt bij het zelfonderzoek en brengt op elk gewenst moment de persoonlijke progressie in kaart.

Middels logische stappen bouw je met behulp van open vragen je eigen Kernkwadrant en ontdek je hoe je naar jezelf kijkt. Eveneens op interactieve wijze nodig je personen in je omgeving uit om jouw Kernkwadrant samen te stellen. Door per e-mail uitnodigingen te versturen ontstaat het beeld dat een ander van je heeft. Wat ziet je manager als jouw specifieke valkuil? En welke kwaliteiten dicht je medewerker je toe?

Een gewogen Kernkwadrant breng je tot stand met behulp van de 360 graden feedback. Met zon 6 tot 12 e-mails nodig je door jou geselecteerde personen uit om jouw Kernkwadrant te maken. Zo krijg je een optimaal beeld van hoe anderen naar jou kijken. De feedback-gevers blijven anoniem zodat zij gezamenlijk een betrouwbaar beeld schetsen van jouw Kernkwadrant. Wat zien zij als jouw specifieke kwaliteit en waar zien zij jouw uitdagingen? Achterliggende databases presenteren de 360 graden feedback in heldere overzichten.

Met mijnkernkwaliteiten.nl is persoonlijke ontwikkeling een continu proces. Dynamisch, zelfonderzoekend en interactief en met name gericht op het ontwikkelen van competenties.

Mijnkernkwaliteiten.nl is te verkrijgen op licentie basis. De kosten voor het gebruikersrecht varieren van 50,00 tot 90,00 excl. BTW per gebruiker per jaar.

Mijnkernkwaliteiten.nl is een co-productie van Daniel Ofman en Nestor interactieve media. Informatie over workshops en trial versions staat vermeld op www.mijnkernkwaliteiten.nl

Over Daniel Ofman:
Daniel Ofman studeerde in 1973 af als bedrijfskundige aan de TU in Eindhoven. Zijn belangstelling voor nieuwe vormen van bedrijfsvoering leidde er toe dat hij eind zeventiger jaren voor drie jaar naar de Findhorn Foundation te Schotland vertrok waar hij diverse functies bekleedde, van loodgieter tot manager van de Business Division. Vanaf 1980 is hij als organisatieontwikkelaar actief in het begeleiden van organisaties in hun ontwikkelingsproces. Hij is mede oprichter van Kern Konsult te Bussum.

Daniel Ofman beweegt zich vooral op het raakvlak van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling en met name op managementniveau. Inmiddels zijn er van Daniel Ofman's boeken meer dan honderdduizend verkocht. Per jaar starten ca. vijfentwintigduizend mensen met het kernkwadrantenmodel.

Sinds 2 jaar is Daniel initiator van internet- en cd-rom applicaties als: CD-ROM De Kernkwaliteiten van het Enneagram CD-ROM Organisatie Ontwikkeling via de Enneaculturen CD-ROM Projectmatig Creeren CD-ROM De Kracht van het Enneagram CD-ROM The Core Qualities of the Enneagram CD-ROM Project Team Creator Site www.mijnkernkwaliteiten.nl

Over Nestor interactieve media:
Nestor interactieve media houdt zich sinds 1989 bezig met E-learning. De activiteiten bestaan uit het ontwerpen en produceren van innovatieve, interactieve multimedia programmas voor opleidings- en voorlichtingstoepassingen. Nestor is gevestigd in Houten, opdrachtgevers zijn onder andere KPN Telecom, ABN-AMRO, de Nederlandse Spoorwegen,
GWK en Telfort.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.