Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 09-10-2002 | Article Rating | (0) reacties

The Mediator Group - aanbieder van de blended learning-methode

Onder The Mediator Group vallen de volgende labels die samen, maar ook onafhankelijk van elkaar produkten en diensten aanbieden: PuntEDU, REvents, SMG en Mediator Internet. Zij hebben gemeen dat kennisoverdracht de core business is. Ofwel in de vorm van new media gerelateerde marketing- & communicatieopleidingen (PuntEDU), eindgebruikerstrainingen (SMG), e-learningsoftware (Mediator Internet), dan wel in de vorm van evenementen en seminars (REvents).

Het doel van de fusie is om van The Mediator Group een full-service leverancier van kennisoverdracht te maken. De produkten en diensten die The Mediator Group aanbiedt vallen onder de noemer Blended Learning. Blended Learning is de combinatie van traditionele en elektronische leermethodes. Kennisoverdracht kan zo op de meest efficiënte manier worden aangeboden: in de klas, op internet, of middels een seminar of evenement. Uiteraard kan ook gekozen worden voor een combinatie van deze vormen. De missie van The Mediator Group is het verhogen van het opleidingsrendement van bedrijven middels kennisoverdracht .


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

17-01

Articulate Webinar Weken 2022

Door: The Courseware Company
12-01

LTI binnen eLearning-ecosysteem!

Door: Future Learning
21-01

E-learning trends voor 2022

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

1 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.