Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-10-2002 | Article Rating | (0) reacties

Truston en NIAM-TMS sluiten Service Partner Overeenkomst

E-learning combineert communicatie, opleiding, informatie en training en is een kernelement van een succesvolle e-business strategie. De nieuwe internet economie vereist dat kennis en vaardigheden continu worden bijgehouden en gedeeld.

Binnen e-Learning implementaties neemt het Leer Management Systeem (LMS) een vooraanstaande en centrale plaats in. Een LMS is een softwaresysteem dat de administratie van leermomenten van cursisten automatiseert en registreert.
Truston heeft de afgelopen jaren een ruime internationale ervaring opgedaan op het gebied van implementatie en customisatie van LMS-en.

Geen e-Learning oplossing is echter compleet zonder goed opgezette content. NIAM-TMS heeft hiervoor de EasyGenerator® Suite ontwikkeld, waarmee iedere materiedeskundige zonder programmeerkennis zelf of in zijn omgeving content kan creëren en dit kan distribueren middels cd-rom, LAN of internet (EasyWebPlayer).

Om deze complementaire diensten nog beter te kunnen inzetten voor de klant hebben Truston en NIAM-TMS een Service Partner Overeenkomst gesloten. Beide bedrijven ondersteunen elkaar sinds augustus jl. over en weer bij e-Learning implementaties op het gebied van contentcreatie (NIAM-TMS) en LMS implementatie en maatwerk (Truston).

Over Truston
Truston Group N.V. bestaat uit Truston Solutions B.V. en Truston Services B.V.

Truston Services is één van de grootste Oracle projectconsultancy leveranciers in Nederland en kennisleider voor internettoepassingen, e-learningoplossingen, Oracle databasebeheer, Java-applicatiebouw en CRM-implementaties.

Truston Solutions levert met het relatiebeheersysteem ORCA een standaardoplossing voor de customer backbone. Kennis over klanten die verspreid is over front- en backoffice informatiesystemen, wordt door ORCA geïntegreerd. Zo ontstaat een volledig klantprofiel waarbij losse delen een samenhangend beeld vormen. ORCA wordt daarnaast gebruikt om centraal relatiebeheer te realiseren, voor 1:1 marketingcampagnes, als basis onder CRM-initiatieven en voor multi-channel oplossingen waarbij de klant centraal staat.

Over NIAM-TMS
NIAM-TMS helpt haar klanten efficiënt hoogwaardige controleerbare multimediale kennisoverdracht content te genereren.

Als speerpuntproduct heeft NIAM-TMS EasyGenerator® Suite ontwikkeld, waarmee iedere materiedeskundige zonder programmeerkennis zelf of in zijn omgeving content kan creëren en dit kan distribueren middels cd-rom, LAN of internet (EasyWebPlayer). Uitgebreide rapportage – additioneel aan dat van een LMS - wordt verkregen middels EasyProgress.
LMS-en als Docent, Saba, Topclass, etc. worden aanzienlijk verrijkt en economischer middels EasyGenerator®


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.