Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-09-2002 | Article Rating | (0) reacties

DENKK start operatie in Spanje

Om aan de internationaal groeiende vraag naar op maat gemaakte e-learning tegemoet te komen, is DENKK een operatie gestart in Barcelona. De markt voor e-learning groeit gestaag in Spanje en Latijns Amerika. Grote Spaanse organisaties orienteren zich op dit moment op e-learning. Vooral ook omdat deze organisaties zich vaak niet alleen in Spanje bevinden, maar ook gevestigd zijn in Zuid Amerika, waardoor gebruikers op meerdere locaties werkzaam zijn. Het online uitlegconcept dat DENKK ontwikkeld heeft, xPlainer genaamd, leent zich bij uitstek voor dit soort organisaties. Verwacht wordt dat e-learning op de Spaanstalige markt in 2003/2004 een enorme vlucht zal nemen.

Edwin van der Westen, General Manager DENKK Spanje & Latijns Amerika: “In de Spaanstalige trainingswereld staat e-learning hoog op de agenda. Vooral ook omdat Spaanse multinationals niet alleen in Spanje werkzaam zijn, maar ook te maken hebben met haar werknemers in Zuid Amerika, is het aanbieden van op maat gemaakte e-learning voor dit soort organisaties een passend antwoord op gecompliceerde trainingsvraagstukken. Op dit moment worden veel werknemers nog steeds getraind op het hoofdkantoor in Spanje, terwijl er enorme besparingen te realiseren zijn, door werknemers online te trainen. De uitlegmethodiek van DENKK heeft zich bewezen bij Europese en Amerikaanse multinationals en past uitstekend in de strategie om efficient om te gaan met grens- en contintent overschrijdende training.”

Ronald Mol, Commercieel Directeur DENKK: “Omdat wij geloven dat mensen die iets leren dat bij voorkeur in haar eigen taal en culturele setting doen, is besloten om een kantoor te openen in Spanje. Niet alleen is de Spaanse markt veelbelovend, de man achter DENKK Spanje, Edwin van der Westen, kan bogen op een zeer ruime ervaring binnen de Spaans en Zuid-Amerikaanse markt. In Spanje heeft Edwin een team van enthousiaste en ervaren onderwijskundigen om zich heen verzameld, terwijl in de opstartfase gebruik wordt gemaakt van de ontwikkelfaciliteiten van het DENKK development center in Amsterdam. Onze Spaanstalige klanten kunnen per direct terecht op www.denkk.com, waar het DENKK concept in de Spaanse taal wordt uitgelegd.”

Over DENKK
DENKK, opgericht in maart 2001 door Ronald Mol en Ed Fennema, is het antwoord op de vraag hoe kennis te vertalen is naar online uitleg. Een 'xPlainer', het online uitlegconcept dat DENKK heeft ontwikkeld, geeft op een aantrekkelijke en praktische manier via internet en intranet een menselijke vorm van uitleg over bedrijfsprocessen, richtlijnen en producten. xPlainers van DENKK wortelen in de stijl en cultuur van organisaties en creëren daardoor snel en effectief begrip, op welke locatie de gebruikers zich ook bevinden en ongeacht hun taal of culturele achtergrond. DENKK heeft zijn hoofdkantoor en Development Center in Amsterdam. Opdrachtgevers zijn onder meer Philips, Rabobank, Microsoft, Belgisch Ministerie van Justitie, Wessanen, HBG, Getronics, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, en ABN AMRO.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.