Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-04-2003 | Article Rating | (0) reacties

Thomson Learning organisaties bundelen krachten op ICT & Networking Event 2003

Van 15 t/m 17 april 2003 vindt het 'ICT & Networking Event' plaats in de RAI te Amsterdam, met dit jaar voor het eerst een speciaal Training & Opleiding Paviljoen. Via dit schrijven willen we u als mogelijke bezoeker informeren over de gezamenlijke aanwezigheid van NETg (inclusief Wave Boot Camp) en Prometric op deze beurs. Dit is hét uitgelezen moment om kennis te maken met beide organisaties en tegelijkertijd hun noviteiten en synergieën te ontdekken.

NETg, onderdeel van de Thomson Corporation, is wereldwijd de grootste leverancier van leeroplossingen voor ondernemingen. Het aanbod van NETg heeft betrekking op het aanleren van zakelijke, desktop en IT technische vaardigheden, en wordt aangeboden via een mengeling van leermethoden, van e-Learning tot cursussen onder leiding van een docent. Hiermee kan worden ingespeeld op de unieke behoeften van iedere afzonderlijke persoon.

In februari 2002 is NETg met Wave en Course Technology gefuseerd tot één Thomson Learning-onderneming. Vandaag de dag bestaat het aanbod uit meer dan 2000 cursussen in elf verschillende talen. Het bedrijf heeft een internationaal klantenbestand, met klanten als Nestlé, ABN AMRO, Shell, Yacht, CMG, Cap Gemini Ernst & Young, Konica en Scottish Power.

Thomson Prometric ondersteunt organisaties in het effectief en doelgericht meten van kennis- en vaardigheidsniveaus van medewerkers. Prometric produceert computer-based testing programma's op maat en certificeringprogramma's voor IT industriestandaarden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in NETg en/of Prometric, de aangeboden diensten en/of recente marktontwikkelingen, dan nodigen we u van harte uit het Training & Opleiding Paviljoen te bezoeken gedurende een van de drie beursdagen.

ICT & Networking Event 2003:
* Locatie: RAI Amsterdam
* Stand nummer: 10.312 A - Deltahal (Hal 10)
* Contactpersoon: Patrick Rood, Marketing Manager NETg
Northern Europe


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.