Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 01-08-2002 | Article Rating | (0) reacties

Global Knowledge biedt nu ook functiegerichte IT vaardigheidstrainingen

Global Knowledge en ISES International, een opleidings- en adviesorganisatie gericht op professionalisering van ICT-professionals, zijn een samenwerkingsverband aangegaan voor het uitleveren van cursussen. Door deze samenwerking kan Global Knowledge haar cursisten een uitbreiding op haar huidige opleidingsaanbod bieden in de vorm van functiegerichte vaardigheidstrainingen.

Juist nu functiegerichte kennis naast vakkennis steeds belangrijker wordt in de huidige IT werkomgeving, biedt een complete opleiding - IT competenties gecombineerd met functiegerichte vaardigheden, inclusief examen bij één partij- voor de ICT professional grote voordelen. De trainingen zullen klassikaal worden aangeboden. Alhoewel er Virtual Classroom e-Learning (VcEL) trainingen voor Professional Skills in ontwikkeling zijn, lenen niet alle modules zich voor e-Learning onderwijs; bepaalde persoonlijke vaardigheden kunnen niet via e-learning worden overgebracht.

"Global Knowledge en ISES International vullen elkaar mooi aan. Wij zijn gespecialiseerd in het onderwijzen van hard- en software gerelateerde IT competenties, ISES in vakinhoudelijke competenties en persoonlijke vaardigheden", aldus Herman Goedman, Commercieel Directeur bij Global Knowledge. "De huidige IT-er staat middenin de organisatie. Hij moet bedrijfsprocessen kunnen vertalen naar IT systemen. Daarvoor dient hij over de juiste persoonlijke vaardigheden te beschikken."

Ook Karin van Erven, commercieel Manager van ISES is verheugd over de samenwerking. "Met onze ITIL en PRINCE 2 cursussen leert de cursist onderkennen hoe veranderingen in een klantorganisatie de automatiseringsorganisatie beïnvloeden, welke processen daarbij een rol spelen en hoe ze deze processen kunnen beheersen. Wij bieden hen methoden om om te gaan met bepaalde veelvoorkomende situaties, zoals het inrichten van een IT-afdeling of het sluiten van een service level agreement. Dat is een goede aanvulling voor klanten van Global Knowledge. Bovendien kunnen wij nu onze klanten ook ontwikkeling in hard- en software competenties aanbieden."


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.