Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 29-07-2002 | Article Rating | (1) reacties

Info Opleiders en KPN Managed Application Services sluiten samenwerkingsverband

Info Opleiders, 29 juli 2002 - specialist in IT-trainingen en e-learningprojecten, en KPN Managed Application Services (KPN MAS) hebben een samenwerkingsverband gesloten. De twee bedrijven leveren gezamenlijk kwalitatieve e-learning-oplossingen via de dienst Leren Online van KPN. Info Opleiders levert maatwerkcontent en didactische leeroplossingen, terwijl KPN de vereiste implementatie- en hosting-diensten voor leermanagement en communicatiefuncties biedt. Op deze manier is het ook voor grote internationale organisaties mogelijk om gebruik te maken van hosting.

Met de dienst krijgen opleidingsorganisaties en bedrijven toegang tot een volledig webgebaseerde leeromgeving die voorzien is van op maat gesneden content van Info Opleiders. In deze omgeving is een volledig aanbod te vinden van functies voor leermanagement en (a-)synchrone communicatie. De functies zijn toegankelijk via een webbrowser en worden ondersteund door de geavanceerde cybercentra van KPN. Dit outsourcing-concept voor e-learning is aantrekkelijk voor organisaties die snel willen starten met deze manier van opleiden en geen hoge investeringen willen doen in de opstart, inrichting en het beheer van vaak kostbare leerapplicaties.

"Partnerships zijn een succesvoorwaarde voor de lang verwachte doorbraak van e-learning. KPN is continu op zoek naar betrouwbare partners, zoals onderwijs-organisaties, uitgeverijen en opleidingsinstituten, die een toegevoegde waarde bieden aan onze oplossingen. Door onze samenwerking met Info Opleiders kunnen we bedrijven die niet beschikken over een eigen leeromgeving een op maat gemaakte e-learning-oplossing bieden", zegt Frank Cox, productmanager e-learning bij KPN MAS. "Door middel van een hostingoplossing bieden deze organisaties hun medewerkers toch een kwalitatieve trainingsoplossing, gebaseerd op content en didactiek van Info Opleiders."

"Met de dienst Leren Online biedt KPN een totaaloplossing voor e-learning vanuit een gemeenschappelijk loket", zegt Yvonne Loef, commercieel directeur bij Info Opleiders. "Dit samenwerkingsverband heeft een aantal voordelen. KPN beschikt nu over de juiste content voor de e-learning-oplossingen en Info Opleiders kan via hun cybercentra maatwerkcontent voor grote organisaties hosten."

KPN MAS
Managed Application Services van KPN Telecom heeft haar sporen verdiend met maatwerktoepassingen van standaardsoftware voor grote, internationale ondernemingen. In Nederland is Managed Application Services van KPN Telecom marktleider op het vlak van SAP R/3-beheer en -exploitatie, zowel naar marktaandeel als naar prijs/prestatie. KPN MAS werkt volgens de hoogste kwaliteitsstandaards - onder meer ITIL - en is ISO 9002 gecertificeerd voor de exploitatie- en beheerdiensten van SAP en Oracle. De gehele dienstverlening is gebaseerd op Service Level Agreements. Daardoor waarborgt KPN Telecom haar hoge kwaliteitsstandaard. Met vestigingen in Heerlen, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Capelle aan den IJssel beschikt Managed Application Services van KPN Telecom momenteel over ongeveer 600 medewerkers.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders b.v., onderdeel van de SolVus Resource Group, is een vooruitstrevende organisatie die sinds 1991 trainingen verzorgt voor standaard- en maatwerksoftware, voor zowel eindgebruikers als IT-professionals van (middel-)grote organisaties. Info Opleiders b.v. neemt, waar nodig, alle administratieve activiteiten voor haar rekening indien opdrachtgevers dit wensen. Vanwege de veranderende vraag van organisaties en de individualisering van hun medewerkers ontwikkelt, implementeert en adviseert Info Opleiders sinds 1998 (maatwerk) content voor e-learningtrajecten. Inmiddels zijn meer dan twintig grote e-learningtrajecten succesvol gerealiseerd (waaronder applicatietrainingen, vaardigheidstrainingen en producttrainingen) bij diverse Ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de petrochemische industrie en de advocatuur. www.info.opleiders.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Alex
Van Alex | 11-05-2011
I feel so much happier now I udnerstand all this. Thanks!
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Harm Weistra (hoofdredacteur) 18-03-2020

Betekent Corona doorbraak online leren?

Nu de corona-crisis ons dwingt om volop in te zetten op online leren en afstandsonderwijs, moeten we de kans grijpen om er van te leren, stelt hoofdredacteur Harm Weistra.