Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-07-2002 | Article Rating | (0) reacties

NIAM-TMS introduceert EasyCourseManager

DEN HAAG, maandag 22 juli 2002 -- NIAM-TMS b.v., de Nederlandse e-learning producent met meerdere vestigingen wereldwijd, brengt EasyCourseManager© uit.

EasyCourseManager© – de nieuwe applicatie binnen de bekende EasyGenerator® Suite – is een webgebaseerd cursus manage-ment systeem voor het organiseren en managen van met EasyGenerator® gemaakte interactieve trainingsmaterialen.

Snel, eenvoudig en effectief e-learning management
EasyCourseManager© is een gebruiksvriendelijk en krachtig cursus management systeem. Bedrijven en (onderwijs)instellingen kunnen hiermee op een eenvoudige en veilige wijze e-learning modules via intranet/internet aanbieden en managen, zonder enorme implementatietrajecten en hoge investeringen.

EasyCourseManager© beschikt over specifieke functionaliteiten om (met EasyGenerator® gemaakte) interactieve trainingsmateria-len uit te rollen én het e-learning traject via internet te beheren. Deze nieuwe applicatie is net als de andere programmaonderdelen ontwikkeld voor een optimale onderlinge samenwerking. Dit resulteert in een extreem korte leercurve en hogere productiviteit. Mede dankzij de korte implementatietijd en de directe inzetbaarheid is EasyCourseManager© een snelle stap naar effectief e-learning cursus management.

EasyGenerator® Suite: totaaloplossing e-learning
“Met EasyGenerator® Suite bieden wij nu de optimale e-learning totaaloplossing: Create (EasyGenerator®), Track (EasyProgress) & Manage (EasyCourseManager©). Met de Playertechnologie zijn de e-learning modules eenvoudig te distribueren en af te spelen op stand-alone computers, cd-roms, via bedrijfsnetwerken en internet (met of zonder plug-in). EasyGenerator® Suite draagt bij aan de rendementsverhoging en kostenbesparing van organisaties.”, aldus Tessa van Iperen, Manager Marketing NIAM-TMS.

EasyCourseManager© is per 1 augustus 2002 leverbaar in een Engelstalige versie. De Nederlands-, Duits-, Spaans- en Franstalige versies worden in september verwacht.

Over NIAM-TMS:
NIAM-TMS heeft een brede kennis opgebouwd met het inzetten van beproefde software technologieën ter bevordering van interac-tieve kennisuitwisseling. In opdracht van het bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen realiseren wij innovatieve multimedia projecten voor educatie, communicatie en marketing.
Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Australië, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Zwitserland heeft NIAM-TMS een internationaal netwerk beschikbaar.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Wilfred Rubens (redactie) 09-06-2019

Gepersonaliseerd leren heilige graal?

Veel ronkende verhalen over gepersonaliseerd leren op. Lastige is een gebrek aan eenduidige definities. Wilfred Rubens beschrijft gepersonaliseerd leren als het gebruik maken van de karakteristieken van lerenden om hen specifieke, relevante en adaptieve leerervaringen te bieden.