Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-05-2002 | Article Rating | (0) reacties

Nieuwe, flexibele MBA maakt einde aan stigmatisering opleidingen op directieniveau

Amsterdam, 27 mei 2002 - NETg, een Thomson Learning onderneming, maakt de uitbreiding bekend van haar portofolio voor business en persoonlijke vaardigheden met de introductie van een flexibel MBA programma. De kwalificatie wordt online aangeboden via de Cardean Universiteit. Het MBA programma, ontwikkeld in samenwerking met business schools zoals de London School of Economics en Stanford, is het eerste programma dat rekening houdt met de leerstijl en drukke agenda van managers op directie en executive niveau. NETg maakt ook bekend dat het als eerste klassikale les materialen biedt in haar portofolio van professionele ontwikkeling, dat volledig overeenkomt met de inhoud van haar online cursussen. Door deze uitbreiding is NETg als enige opleidingsorganisatie in staat de groeiende vraag naar business en persoonlijke vaardigheden voor medewerkers op alle niveaus tegemoet te komen.

"Senior managers krijgen normaal gezien niet dezelfde vaardigheidstraining als de rest van hun team," zegt Nige Howarth, Vice President International Marketing, NETg. "Er wordt altijd van uitgegaan dat CEO"s de kennis al bezitten. Zelfs als dat het geval is, dan moeten ook zij in de gelegenheid worden gesteld hun vaardigheden en kennis te vergroten om zich staande te kunnen houden in de altijd veranderende zakelijke omgeving. Daarnaast bestaat het probleem van een tekort aan tijd - deze managers kunnen niet zomaar een jaar weg om een fulltime studie te doen. Ons MBA aanbod lost al deze problemen op - studenten kunnen zelfstandig leren in hun eigen tempo."

"Door daarnaast klassikale lesmaterialen te ontwikkelen dat overeenkomt met onze online business en persoonlijke vaardigheidstrainingen, zal de leerervaring van alle studenten binnen een organisatie verbeteren, van het management team, afgestudeerde trainees tot frontoffice medewerkers."

NETg"s Cardean Universiteit biedt nu opleidingen aan voor accounting, marketing, economie, e-commerce strategie en bedrijfswetenschappen. De opleidingen varieren van een volledig MBA programma tot uitgebreide kennis over specifieke zakelijke onderwerpen. "Master" cursussen, de extra componenten van het MBA programma die als zelfstandige cursussen kunnen worden gevolgd, nemen circa dertig uren in beslag. Studenten in "Master" cursussen leren door te doen. Ze lossen werkelijke bedrijfsproblemen op, ondersteund door studentenwerkgroepen en faculty mentoring. Cardean"s "Quantum" cursussen, opgedeeld in suites, bieden een doelgerichte, uitgebreide kennis van een specifiek bedrijfsonderwerp en nemen per cursus 2 uren in beslag, of 6-8 uren per suite.

Cushing Anderson, senior analist van IDC zegt: "NETg heeft aangetoond dat het in staat is een grote varieteit aan opties en diensten te leveren om leren aan te bieden die uitstekend voldoen aan de vraag van de klant. Door toevoeging van de Cardean Universiteit cursussen en programma"s vergroot NETg haar toegevoegde waarde. Wereldwijde organisaties kunnen voor een nog breder leeraanbod terecht te bij een enkele, gevestigde partner."

Cardean Universiteit is een geaccrediteerde online universiteit die haar content ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende internationale business scholen en universiteiten zoals London School of Economics, Columbia Business School, Stanford Universiteit, de Universiteit van Chicago Graduate School of Business en Carnegie Mellon.

De toevoeging van Cardean Universiteit aan het NETg Business en Professional Development portfolio, complementeert het reeds onbetwiste aanbod van zowel IT, business en professionele ontwikkelings- cursussen die worden aangeboden door NETg. Door het bieden van een combinatie van e-Learning met mentoring, certificatie bootcamps, e-Books en klassikale lesmaterialen, kunnen organisaties een keuze maken uit een intelligente samenstelling van hun trainingen. Het leren wordt hierdoor aangepast aan de individuele behoeften van de medewerkers. Onderzoek heeft aangetoond dat dit de meest effectieve manier van leren is dat resulteert in meetbare verbeteringen van de bedrijfsprestaties.

Over Thomson Corporation, NETg, Wave en Course Technology
De Thomson Corporation is de wereldwijde marktleider op het gebied van geintegreerde informatieoplossingen voor bedrijven, het onderwijs en professionele gebruikers. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 8 miljard US dollars. Haar opleidingsmogelijkheden komen tegemoet aan de eisen van individuele gebruikers, onderwijsinstituten en bedrijven met producten en services voor zowel traditionele als on line leren. NETg, Wave en Course Technology zijn gefuseerd tot een nieuw bedrijfsonderdeel binnen Thomson Learning. NETg (www.netg.com) is een wereldwijde e-Learning marktleider met een volledige reeks on line leermogelijkheden, waaronder internet services en innovatieve interactieve content met meer dan 75.000 learning objects. Wave Technologies (www.wavetech.com) is marktleider in opleidingsproducten en services die professionele certificering ondersteunen. Het bedrijf biedt haar producten en services aan via instructeurgeleide cursussen, seminars, producten in verschillende mediavormen en via het internet. Course Technology (www.course.com) is wereldmarktleider op het gebied van computereducatie en biedt meer dan 1.600 papieren en innovatieve technologie-gebaseerde producten voor bedrijven en trainingsinstituten.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.