Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 14-05-2002 | Article Rating | (0) reacties

NETg creeert 360 nieuwe banen

Amsterdam, 14 mei 2002 - NETg, onderdeel van Thomson Learning, creeert 360 nieuwe banen voor de uitbreiding van haar productontwikkeling en innovatiecentrum in Limerick en de nieuw te bouwen vestiging in Co Offaly, Ierland. De banen zullen vanaf 2003, verspreid over 3 jaar, worden vervuld.
Met de investering van 13 miljoen EURO demonstreert NETg haar vastberadenheid om koploper te blijven als het gaat om leerinnovaties. NETg is door de investering beter in staat tegemoet te komen aan de wens van de klanten om gebruik te kunnen maken van een enkele partner voor alle leerbehoeften.

"Deze aankondiging bevestigt dat wij alles zullen doen om aan de veranderende en groeiende eisen van onze klanten, overal in de wereld, te kunnen voldoen", zegt Joe Dougherty, president van NETg. "Wij zien de vraag naar innovatieve en geintegreerde leerprogramma"s toenemen bij het bedrijfsleven, academische instellingen en individuen."

Vanuit de Limerick vestiging wordt al 80 procent van de productontwikkeling en innovatie activiteiten, van Thomson Learning, gestuurd en geimplementeerd. Deze aankondiging sluit aan bij Thomson"s wens haar middelen te consolideren - gestart met de integratie van NETg in de Thomson Corporation in februari 2001 - om te kunnen garanderen dat de meest krachtige leeroplossingen gecreeerd en geleverd worden. Alle software ontwikkelingen voor IT, eindgebruikers- en persoonlijke vaardigheidstraining, zullen nu vanuit Ierland worden geleid.

Onder de 360 nieuwe banen zijn functies voor instructieontwerp, grafisch ontwerp, multimedia, software engineering, kwaliteitsgarantie en projectmanagement. De Limerick vestiging wordt met 280 nieuwe medewerkers uitgebreid en de overige 80 zullen binnen de nieuwe Co. Offaly gevestigd worden. Door deze uitbreiding zal het totaal aantal productontwikkelaars in Ierland oplopen tot 700 tegen het einde van 2005.

In februari dit jaar fuseerde NETg met Wave en Course technologie. NETg biedt vandaag de dag de breedste keuze in leeroplossingen op de markt. Het bedrijf heeft een uitgebreid portfolio met geintegreerde leermiddelen voor business, persoonlijke en technische vaardigheden, die via verschillende leermethoden kunnen worden aangeboden van e-Learning tot boot camps, om de leerling maximale keuze en flexibiliteit te geven. Door deze aankondiging kan NETg voorop blijven lopen met haar producten in de wereldwijde training- en opleidingenmarkt.

Over Thomson Corporation, NETg, Wave en Course Technology
De Thomson Corporation is de wereldwijde marktleider op het gebied van geintegreerde informatieoplossingen voor bedrijven, het onderwijs en professionele gebruikers. Het bedrijf heeft een omzet van ongeveer 8 miljard US dollars. Haar opleidingsmogelijkheden komen tegemoet aan de eisen van individuele gebruikers, onderwijsinstituten en bedrijven met producten en services voor zowel traditionele als on line leren. NETg, Wave en Course Technology zijn gefuseerd tot een nieuw edrijfsonderdeel binnen Thomson Learning. NETg (www.netg.com) is een wereldwijde e-Learning marktleider met een volledige reeks on line leermogelijkheden, waaronder internet services en innovatieve interactieve content met meer dan 75.000 learning objects. Wave Technologies (www.wavetech.com) is marktleider in opleidingsproducten en services die professionele certificering ondersteunen. Het bedrijf biedt haar producten en services aan via instructeurgeleide cursussen, seminars, producten in verschillende mediavormen en via het internet. Course Technology (www.course.com) is wereldmarktleider op het gebied van computereducatie en biedt meer dan 1.600 papieren en innovatieve technologie-gebaseerde producten voor bedrijven en trainingsinstituten.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.