Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 07-05-2002 | Article Rating | (0) reacties

Overname Navision door Microsoft logische strategische stap

Barneveld, 7 mei 2002 - Microsoft Corp. neemt Navision a/s over. Het samengaan onderstreept de jarenlange samenwerking van beide bedrijven.

"Het aanbod van Microsoft om Navision over te nemen heeft positieve effecten voor alle belanghebbenden", zegt Cees Poortman, Managing Director van Navision Nederland. "Een duidelijke plaats binnen de organisatie van "s werelds grootste softwareleverancier zorgt voor versterking van de activiteiten van Navision. Dit is niet alleen in het belang van Navision maar ook in het belang van haar klanten, business partners en medewerkers."

Voor Navision is het samengaan met Microsoft een logische stap in haar strategie om middelgrote bedrijven te ondersteunen in hun groei. "Navision is een financieel sterk bedrijf dat een uitstekende continuïteit waarborgt. We hadden zonder meer zelfstandig door kunnen gaan, maar wij geloven dat de samenwerking met Microsoft onze toekomstige kansen versterkt", aldus Cees Poortman.

"Voor onze klanten en business partners betekent het nog meer toegevoegde waarde voor hun investeringen in de Navision-oplossingen. Door ons te richten op de wensen van middelgrote bedrijven en de integratie met het sterke Microsoft, kunnen we snel nieuwe technologieën en uitgebreide functionaliteit beschikbaar maken", zegt Cees Poortman. "En als onderdeel van de krachtige internationale Microsoft-organisatie vergroten we de carrière-uitdagingen en groeikansen van onze ervaren medewerkers."

Navision wordt onderdeel van `Microsoft Business Solutions`. Het hoofdkantoor van Navision blijft gevestigd in Denemarken (Vedbaek) en zal als centrum dienen voor de activiteiten van Microsoft Business Solutions in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika). Tevens zal Vedbaek het grootste Microsoft ontwikkelcentrum buiten de Verenigde Staten zijn.

Over Navision
Navision is de toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve en flexibele bedrijfsbrede oplossingen die middelgrote organisaties ondersteunen bij de groei van hun bedrijf. Navision biedt een compleet aanbod van volledig geïntegreerde ERP-, CRM- en e-Business-oplossingen. Navision heeft een wereldwijd netwerk van 2.300 partners die zorg dragen voor een optimale implementatie en de ondersteuning van eindgebruikers. Inmiddels gebruiken 133.000 bedrijven ter wereld de oplossingen van Navision. Meer informatie over Navision is te vinden op www.navision.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.