Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 25-04-2002 | Article Rating | (0) reacties

Info Opleiders en CIBIT bundelen krachten.

Leiden, 25 april 2002 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning-projecten en CIBIT Adviseurs | Opleiders bundelen hun kennis en expertise op het gebied van e-learning. De samenwerking wordt onderstreept door de organisatie van een vijftal ééndaagse workshops en een vijfdaagse Masterclass over e-learning. Onder de naam Infocademy kunnen relaties van beide ondernemingen professionele trainingen op het gebied van e-learning volgen. De Infocademy-trainingen vinden op diverse data plaats op het hoofdkantoor van Info Opleiders in Leiden.

"Er wordt de laatste jaren veel gepraat over e-learning. Iedere maand is er wel ergens een seminar. De onderwerpen verschuiven van de kennis over Learning Management Systemen naar een breder organisatie-advies. Maar doe je eigenlijk niet gewoon de meeste ervaring op in de praktijk?" zegt Toon Griffioen, algemeen directeur Info Opleiders. "Veel organisaties willen alles in één keer doen. Onze ervaring is echter dat het welslagen van e-learning met name zit in het klein beginnen en vervolgens gedegen uitbreiden".

Griffioen vervolgt: "Wij hebben de afgelopen jaren in meer dan twintig grote e-learning-projecten veel praktijkervaring opgebouwd en willen deze kennis graag delen met onze relaties. Samen met onze partner CIBIT, die de Masterclass e-learning verzorgt, beantwoorden wij met Infocademy aan de wens van een groot aantal van onze relaties."

De workshops zijn opgebouwd rondom realistische praktijkvoorbeelden, die medewerkers doorgaans binnen hun eigen organisaties herkennen. Concrete vragen die in de workshops van Infocademy behandeld worden, zijn: Hoe zet u een community op? Wat zijn de randvoorwaarden voor de ontwikkeling en inzet van e-learning content binnen uw organisatie? Welk LMS sluit het best aan op uw specifieke organisatie?

Door deze aanpak heeft elke workshop een concreet en direct inzetbaar eindresultaat. Deelnemers aan Infocademy beschikken na afloop over een helder plan van aanpak of een concrete checklist, die direct binnen de organisaties ingezet kunnen worden.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders b.v., onderdeel van de SolVus Resource Group, is een vooruitstrevende organisatie die sinds 1991 trainingen verzorgt voor standaard- en maatwerksoftware, voor zowel eindgebruikers als IT-professionals van (middel-)grote organisaties en neemt, waar nodig, alle administratieve activiteiten voor haar rekening indien opdrachtgevers dit wensen. Vanwege de veranderende vraag van organisaties en de individualisering van hun medewerkers ontwikkelt, implementeert en adviseert Info Opleiders sinds 1998 (tailormade) content voor
e-learningtrajecten. Inmiddels zijn meer dan twintig grote e-learningtrajecten succesvol gerealiseerd (waaronder applicatietrainingen, vaardigheidstrainingen en producttrainingen) bij diverse Ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de petrochemische industrie en de advocatuur. www.info.opleiders.nl

CIBIT Adviseurs | Opleiders
CIBIT ondersteunt klanten bij het innoveren van strategisch beleid, bedrijfsprocessen en toepassingen van innovatieve technologie door consultancy en opleidingen. CIBIT beschikt over een multidisciplinair team van
60 professionals. De docenten | consultants van CIBIT zijn experts in hun vakgebied. Ze hebben ervaring met projecten voor multinationale industriële ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen, banken, verschillende ministeries, de Europese Commissie, adviesbureaus en softwaredienstverleners in zowel Nederland als het buitenland, met name in Duitsland, Italië en Engeland.
www.cibit.nl

Voor meer informatie:
Info Opleiders
Toon Griffioen, algemeen directeur
Telefoon: 071 568 33 30
tgriffioen@info.opleiders.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.