Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-03-2003 | Article Rating | (0) reacties

X.HLP Technologies sluit partner overeenkomst met FSR opleidingsgroep

X.HLP Technologies, de aanbieder van online training platforms, heeft een partner overeenkomst afgesloten met FSR opleidingsgroep voor de verkoop en implementatie van haar producten. FSR zal met X.HLP en de X.HLP Designer authoring tool gaan werken om haar klanten te helpen met het creëren van haar bedrijfsspecifieke training content.

Maarten Franken, directeur van FSR opleidingsgroep:
“Wij geloven dat de X.HLP software revolutionair is – met een simpele en zeer kost-effectieve oplossing voor applicatie trainingen, e-learning en kennis-management. De kracht zit in de simpelheid. Training professionals kunnen de software zelf gebruiken om maatwerk trainingen te bouwen, onderhouden en distribueren. Geen enkele IT-kennis is hiermee benodigd.

“Deze strategische alliantie zal FSR opleidingsgroep helpen een volledig geïntegreerde oplossing aan onze klanten aan te bieden – een goede combinatie van training ontwikkeling, kennis management en educatie services”
www.fsr.nl

Merthus Bezemer, Sales-Director Benelux voor X.HLP:
“Door het sluiten van allianties met gespecialiseerde opleiding providers zoals FSR opleidingsgroep brengen wij onze unieke oplossing bij een breder publiek en daardoor helpt X.HLP bij het verminderen van de tekortkomingen van grote organisatie op het gebied van efficient applicatie gebruik.
“Alhoewel wij nog maar 2 jaar in de Benelux actief zijn, hebben wij al bedrijven op onze referentielijst staan als ING, ABN AMRO, Rabobank, Shell, Ben, KPN, Akzo Nobel, Nuon en vele anderen. Een van de eerst succesvolle projecten die wij samen met FSR opleidingsgroep hebben gedaan was met Rabobank, een bewijs dat deze alliantie op de goede weg is”.

Over X.HLP Technologies:
X.HLP is een internationale organisatie met vestigingen in Amsterdam, Boston, Londen en Oslo. Men concentreert zich op maximaal softwaregebruik door het verbeteren van gebruikers efficientie. De producten van X.HLP zijn uitwisselbaar met AICC en Scorm geschikte applicaties en de producten zijn zonder plug-ins of andere software te gebruiken op intranetten en extranetten. Meer product informatie vindt u op http://www.xhlp.com.

X.HLP werkt met organisaties in alle sectoren van de markt, maar specifiek waar er nieuwe software wordt geïmplementeerd. Het X.HLP platform verbetert de kwaliteit en efficiëntie van zowel bestaande applicaties als nieuwe applicaties door het verbeteren van de gebruikersniveau.

Over FSR opleidingsgroep:
FSR opleidingsgroep is een onderwijskundig bureau dat opleidingstrajecten van A tot Z verzorgt. FSR opleidingsgroep heeft haar hoofdkantoor in Eindhoven en heeft een landelijke dekking met 11 trainingslocaties met in totaal meer dan 30 cursuslokalen. FSR opleidingsgroep is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijskundige tools waarbij innovatieve ICT-technologie wordt ingezet om kennis op maat te distribueren, te faciliteren en te registreren binnen organisaties. FSR opleidingsgroep ontwikkelde een veelheid aan producten en diensten voor onder andere Politie Amsterdam Amstelland, Fontys Hogescholen, United Services Group en het Centrum voor Werk en Inkomen.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.