Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-03-2003 | Article Rating | (0) reacties

NETg brengt Benelux PR activiteiten onder bij Text 100 Amsterdam

Amsterdam, 4 maart - Met onmiddellijke ingang is Text 100 B.V. door NETg aangesteld als public relations adviesbureau voor de Nederlandse en Belgische markt. NETg is toonaangevend op het gebied van leerproducten en diensten voor IT-professionals, managers en kantoormedewerkers. Met het uitbreiden van haar PR-activiteiten wil NETg de voordelen van leren met de toepassing van technologie effectief onder de aandacht brengen.

NETg is een wereldwijd erkende leider op het gebied van strategische en flexibele leeroplossingen. Deze leeroplossingen stellen de klant in staat om bedrijfskritische doelstellingen na te streven. Met haar geavanceerde e-learning oplossingen is NETg in staat om IT, desktop en persoonlijke vaardigheden van medewerkers te koppelen aan datgene wat de organisatie wenst te bereiken. Het optimaliseren van kennis en kunde in deze gebieden staat hierin centraal.

"NETg wil meer naamsbekendheid opbouwen bij een breder publiek: public relations kan hier een wezenlijke bijdrage aan leveren. Onze keuze is op Text 100 gevallen, met name omdat we onder de indruk waren van hun gedegen marktkennis en uitstekende mediarelaties in Nederland en België", aldus Patrick Rood, Marketing Manager Northern Europe bij NETg.

Jurn Hageman, General Manager van Text 100 B.V.: "Content is de basis van het opdoen van vaardigheden en daarom het belangrijkste binnen e-learning. NETg brengt de content in een breder perspectief om een totale, geïntegreerde, trainingsoplossing te creëren. Het bedrijf werkt hiertoe samen met strategische partners, wij zijn blij om met onze PR expertise deel uit te maken van deze strategische partners en NETg te ondersteunen bij het opbouwen van hun naamsbekendheid."

Over Text 100
Text 100 International is een van de grootste onafhankelijke public relations adviesbureaus voor de technologiesector ter wereld. Het bedrijf beschikt over 25 kantoren verspreid over Europa, Noord-Amerika, India, Afrika, het Verre Oosten en de Pacific regio en is de grootste en voornaamste merknaam binnen de Next Fifteen Groep. Naast toonaangevende bedrijven binnen de industrie, zoals Adobe, BT, IBM, Compaq Computer Corporation, SAP, Unisphere en Xerox Corporation, mag het bedrijf ook nieuwe opkomende technologiebedrijven, zoals eBay, en Virginbiz.net tot haar klanten rekenen. De vestiging in Amsterdam is in 1995 opgericht.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.