Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-04-2002 | Article Rating | (0) reacties

Info Opleiders" introductie SimulTrain blijkt enorm succes; trainingen krijgen een direct vervolg.

Leiden, 2 april 2002 - In navolging op de succesvolle introductieworkshops SimulTrain die Info Opleiders vorige maand organiseerde, verzorgt zij nu ook de tweedaagse simulatie-trainingen voor projectmanagement.

De trainingen vinden plaats op 7 en 8 mei, en op 18 en 19 juni aanstaande op het hoofdkantoor van Info Opleiders in Leiden.

Wij verzoeken u vriendelijk een vermelding te maken van dit agendabericht in uw publicatie. De gegevens luiden:

Naam training: SimulTrain
Naam organisator: Info Opleiders
Datum: 7 en 8 mei 2002
18 en 19 juni 2002
Tijd: 9:00 tot 16:30 uur
Plaats: Info Opleiders in Leiden, Schipholweg 81

Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning-projecten - en partner van Microsoft - heeft de eerste, unieke simulatietraining voor projectmanagement in haar opleidingen-portefeuille opgenomen. Met dit nieuwste leerconcept kunnen projectverantwoordelijken en medewerkers in een simulatieomgeving een project op voorhand volledig waarheidsgetrouw nabootsen. Zo kan men praktijkgericht opgeleid worden om uiteindelijk zo effectief en efficiënt mogelijk een project in de realiteit te coördineren. Dit leidt tot een aanzienlijke kostenreductie door verbetering van de werkprocessen.

"Uit reacties van de deelnemers aan onze eerste workshops blijkt dat deze simulatietraining als zeer effectief en doelgericht wordt ervaren", zegt Yvonne Loef, commercieel directeur van Info Opleiders. "Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat deze training vooraf, efficiënt projectmanagement in organisaties kan bewerkstelligen. Dat realiseert betere financiële resultaten en verbetert de controle over bedrijfsbrede projecten. Het gaat ten slotte bij succesvolle projecten niet alleen om de gebruikte tools en de theoretische kennis maar ook om de projectleiders en medewerkers", vervolgt Loef.

SimulTrain
SimulTrain is een klassikale simulatie-game, waarbij in kleine groepen een project wordt opgestart en uitgevoerd. De daadwerkelijke projectsimulatie met SimulTrain duurt twee dagen. Hierin bereidt men een geheel project voor, bootst een project na, en evalueert de uitkomsten.

Sybertrain
Voordat men met de simulatietraining start, bestaat de mogelijkheid via de on line training Sybertrain het vakjargon en planningsmethodieken die in projecten gebruikt worden, te leren.
SimulTrain wordt al enige tijd met succes door Sauter Training & Simulation SA (STS) in Zwitserland en Oostenrijk toegepast, o.a. bij L"Oréal, Nestlé, IBM en Credit Lyonnais.


Info Opleiders B.V.
Info Opleiders is sinds 1991 specialist in IT-trainings- en e-learningprojecten voor grote en middelgrote organisaties. Info Opleiders ontwikkelt eigen trainingsconcepten, gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit, om trainingsprojecten van de opdrachtgevers nog succesvoller te maken. Info Opleiders maakt deel uit van de Solvus Resource Group (voorheen Creyf"s Groep).
www.info.opleiders.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.