Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-03-2002 | Article Rating | (0) reacties

Threeships en Bit-IC bundelen krachten t.b.v. full service e-learning solutions

Capelle a/d IJssel
Maart 2002

Het Rotterdamse Bit-IC en haar stadsgenoot Threeships gaan samenwerken om full-service e-learning oplossingen aan haar klanten te kunnen bieden. Met de samenwerking tussen Bit-IC en Threeships worden de drie belangrijkste succesfactoren voor geslaagde e-learning trajecten gecombineerd: technologie, content en services. In de samenwerking worden de sterke kanten van beide bedrijven gebundeld.

Threeships, maker en leverancier van e-learning omgeving N@tschool!, levert de technische basis: de elektronische leeromgeving (ELO), met daarin alle componenten die van een moderne ELO verwacht mogen worden: Learning management, communicatie- en content creatie tools.
Bit-IC, e-learning dienstverlener en ervaren ontwikkelaar van maatwerk Web Based Traingen (WBT), voegt op haar beurt de componenten contentontwikkeling en services toe.

De samenwerking tussen Bit-IC en Threeships biedt organisaties bedrijfsbrede, op maat gemaakte leeroplossingen, die alle facetten herbergen: zowel ontwikkelen, implementeren als het managen van e-learning programma’s en haar gebruikers.
Gezien de hoge mate van klantgerichte flexibiliteit en maatwerk van beide partijen biedt de samenwerking tussen de Rotterdamse partners een belofte voor de toekomst van E-learning.

Threeships BV heeft zich sinds de oprichting in 1996 ten doel gesteld om voor bedrijven en onderwijsinstellingen een portaaltechnologie te ontwikkelen die mensen waardevolle mogelijkheden biedt op het gebied van kennismanagement, communicatie en leren, zowel thuis, op het werk als op school. Threeships" visie "technologie voor het ontsluiten van een complete schoolorganisatie via het Intranet/Internet" leidt tot tijd en plaats onafhankelijke toegang tot de E-learning omgeving, wat het bereik van de PC, het onderwijs en haar gebruikers verruimt.

www.threeships.com

Over Bit-IC
Bit-IC is een toonaangevende ontwikkelaar van interactieve communicatie-concepten en onderwijskundige toepasingen. In Nederland is het dé aanbieder van strategische oplossingen voor internet, intranet, extranet, e-business, e-learning en e-recruitment. Met meer dan 1000 gerealiseerde projecten en 17 jaar ervaring, is Bit-IC een gerenommeerde partij in de markt op het gebied van multimedia en interactief leren. Het bedrijf heeft in Nederland twee vestigingen, in Capelle aan den IJssel en Amersfoort, met ruim 100 medewerkers. Creativiteit, inspiratie en geavanceerde technologie stellen onze multimediaspecialisten in staat om de impact van investeringen en interactieve communicatie en opleidingen op een goede manier te begeleiden.

Bit-IC werd opgericht in 1985 en maakt sinds 1996 deel uit van de Cap Gemini Ernst & Young Group. Toonaangevende nationale en multinationale ondernemingen hebben hun on-line communicatie en opleidingsactiviteiten aan Bit-IC toevertrouwd. Bit-IC is de ideale partner gebleken voor o.a. Toshiba, ABP, Connexxion, Bijenkorf, DA, Fortis, MasterCard, Independer, Sodexho, ING, KPN, McDonald’s, Belastingdienst, PTT, diverse Ministeries en vele andere middelgrote en kleinere organisaties.

www.bit-ic.nl
info@bit-ic.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.