Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 11-03-2002 | Article Rating | (0) reacties

Educase tekent samenwerking met het Learning Lab Universiteit Maastricht en eHRM

Sittard 26 feb 2002- In de samenwerking met het Learning Lab van de Universiteit Maastricht kan EduCASE, de door Learning Lab ontwikkelde Knowledge Exchange Manager ( KEM )integreren in haar e-learning platform.
De Knowledge Exchange Manager maakt het mogelijk in een e-learning omgeving bijdragen van cursisten, zoals notities, documenten of werkstukken, gestructureerd in te brengen in een gemeenschappelijke werkomgeving. Hierdoor kunnen deze bijdragen voor en door elk van de deelnemende cursisten ontsloten, bewerkt en gewaardeerd worden. De Knowledge Exchange Manager faciliteert op een unieke wijze “samenwerkend leren” in het EduCASE e-learning platform. Dit wordt gerealiserd door een koppeling aan te brengen in de ontwikkeling van kennis tussen een individuele en een groepsomgeving. Zo wordt een groep studenten een “learning community”.

De samenwerking met eHRM heeft geresulteerd in de integratie van de Virtuele Competentie Manager ( VCM ) in het EduCASE platform.
Met behulp van de VCM kan online een competentie-profiel worden gemaakt. De eigen zelfbeeldanalyse wordt gespiegeld aan de resultaten van competentie-tests. Dit levert waardevolle informatie op over scholingsbehoefte, leerstijl, leermotivatie, loopbaanontwikkeling en carriëremogelijkheden. Het leidt in alle gevallen tot een meer realistisch zelfbeeld en inzicht in eigen kansen en perspectieven.

EduCase is de e-learningdivisie van NetCASE Interactive Solutions, met vestigingen in Sittard, Delft en Maaseik ( Belgie )


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.