Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 05-03-2002 | Article Rating | (0) reacties

2e e-Learning Experience van de NVvO in navolging van de 1ste editie

Op dinsdag 12 maart 2002 vindt in Media Plaza te Utrecht de kick-off plaats van de tweede e-Learning Experience (ELE2). ELE2 is een initiatief van De Nederlandse Vereniging van Opleidingsfunctionarissen (NVvO). Op de bijeenkomst van 12 maart wordt de portal van ELE2 officieel geopend. De bezoeker wordt met deze portal in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een on-line event (van 12 - 27 maart) over e-Learning. De portal is een kennis platform waar zowel informatie verkregen als uitgewisseld wordt. In maart 2001 vond de eerste editie van deze ELE plaats.

Eerste e-Learning Experience
In maart 2001 deden meer dan 180 deelnemers mee aan de eerste editie van ELE. Deelnemers waren onder andere afkomstig van: ABP, Philips, Ahold, ASML en de KLM. Dit jaar besteedt de organisatie nog meer aandacht aan de kwaliteit van de ELE, om zo de toegevoegde waarde voor bezoekers èn aanbieders te vergroten.

De portal als kennisplatform
Vanaf 12 maart gaat de portal de lucht in met het on-line event van ELE2. Op de portal kan de bezoeker terecht voor demo"s van aanbieders als onder andere: Centra Software; CINOP; Fontys interactive; Itasc B.V.; SPC Training b.v. en TFC Trainingsmedia. Ook e-Learning oplossingen komen aan bod, daarbij wordt niet alleen aandacht besteed aan de werking van de oplossing maar ook aan het concept achter deze oplossing. Verder zal de portal aandacht besteden aan: nieuwe concepten en methodieken; een discussieforum; "Guided tour" (het begeleiden van deelnemers over de portal); Download area (voor evt. plug ins of additionele software); Artikelen over e-Learning; Column.
Kortom, de bezoeker komt met de opzet van ELE 2 zelf in aanraking met e-Learning en ervaart wat het kan gaan betekenen voor zichzelf en voor zijn / haar organisatie.

Kick-off van de ELE2
Om het on-line event te openen vindt op 12 maart a.s. de kick-off plaats. Daar wordt de bezoeker op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-Learning. Ook is er een informatiemarkt, waar de bezoeker op interactieve wijze kennis neemt van diensten en/of producten van e-Learning aanbieders.

Informatie voor deelname
Op de portal van ELE2 kunnen de bezoekers zich direct inschrijven voor het gehele event op de portal het adres is: www.nvvo.nl/e-learningxp.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.