Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 26-02-2002 | Article Rating | (0) reacties

Questions & Answers

De e-learning markt is jong en gefragmenteerd. Dit maakt het voor bedrijven lastig te bepalen of e-learning producten en services ook in hun specifieke geval toegevoegde waarde kunnen bieden.

E-learning.nl speelt hierop in door met Q & A een podium te met creëren waarop in e-learning geïnteresseerde bezoekers een specifieke vraag of behoefte online kunnen definiëren. De andere bezoekers van www.e-learning.nl, waaronder de professionele aanbieders van e-learning producten en diensten, kunnen hierop reageren met inhoudelijke antwoorden, eventueel voorzien van contactgegevens.

De vrager kan de reacties op e-Learning.nl dagelijks bestuderen en zal uiteindelijk zelf bepalen of hij met één of meerdere respondenten in contact wenst te treden. Andere bezoekers met interesse in e-learning kunnen de uitwisseling van informatie volgen en hiermee hun voordeel doen.

In de rubriek Q & A is de uitwisseling van informatie inmiddels begonnen. Beschikt u eveneens over brandende e-learning vragen? Aarzel dan niet en stel uw vraag door een e-mail te sturen naar q_a@e-learning.nl. Uw vraag wordt door ons vertrouwelijk behandeld en het is niet verplicht de naam van uw organisatie te vermelden. Na rangschikking van de binnenkomende vragen op datum en onderwerp is het woord aan de bezoekers om uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.