Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-02-2002 | Article Rating | (0) reacties

NIAM-TMS bv brengt versie 2.1 van EasyGenerator® uit

EasyGenerator® 2.1 aankondiging
Your Quick Content Creator

DEN HAAG, dinsdag 12 februari 2002 -- Het Nederlandse NIAM-TMS bv, met meerdere vestigingen wereldwijd, brengt versie 2.1 van EasyGenerator® uit. EasyGenerator® 2.1 is een complete e-learning suite en biedt tal van uitbreidingsopties. Deze nieuwe versie biedt cursusontwikkelaars extra functionaliteit en productiviteit bij het vervaardigen van e-learning oplossingen.

Nieuw in EasyGenerator® 2.1 is de Interface Editor. Met deze optie kan de cursusontwikkelaar de gebruikersinterface van de interactieve cursussen en toetsen geheel zelf vormgeven. Het voordeel is dat cursusontwikkelaars voor elke cursus een doelgroepspecifieke vormgeving kunnen toepassen (bijv. per bedrijfsonderdeel of afdeling).

Naast het ontwikkelen van lesmateriaal in de schermresolutie 800x600 ondersteunt EasyGenerator® 2.1 ook 1024x768.
Door de ondersteuning van Windows Media Player in EasyGenerator® 2.1 kunnen vele media-bestanden (streaming) worden afgespeeld. Tevens is het video op diverse formaten afspeelbaar. Ook is de integratie van Flash animaties met behoud van de interactiviteit van het oorspronkelijke bestand geregeld.

Naast de toevoeging van nieuwe functionaliteit in EasyGenerator® heeft NIAM-TMS recentelijk een nieuwe webplayer technologie uitgebracht. Deze nieuwe WebPlayer maakt het mogelijk om zonder gebruik van een plug-in de interactieve cursussen en toetsen gemaakt met EasyGenerator® zonder aanpassing via intranet en internet beschikbaar te stellen. Dit verruimt de mogelijkheden voor het afspelen van rich media e-learning content via het web.

EasyGenerator® 2.1 is per 22 februari 2002 leverbaar in een Nederlands-, Duits-, Engels- en Franstalige versie. EasyGenerator® suite bestaat uit de volgende onderdelen:
EasyGenerator® versie 2.1, de ontwikkelomgeving voor het creëren en actualiseren van uw eigen interactieve trainingen en toetsen;
EasyInstall, een programma om het installatie- en distributieproces naar de cursisten te automatiseren;
EasyInterface, een programma om de gebruikersinterface van het cursusmateriaal vorm te geven;
EasyProgress, de rapportage en voortgangsmodule voor track & trace-management;
EasyPlayer, licentievrije runtime engine voor afspelen via stand-alone PCs, cd-rom, LAN/WAN;
EasyWebplayer, (optioneel) licentievrije runtime player voor distributie en afspelen van interactieve content op intranet en internet (met of zonder gebruik plug-in).

Uniek van EasyGenerator® is, dat iedereen direct aan de slag kan met het creëren van interactieve content. Geen enkele programmeer- of bijzondere softwarekennis is vereist. De extreem korte inwerktijd, de snelheid waarmee interactieve content gemaakt kan worden en de eenvoud waarmee het trainingsmateriaal is te actualiseren, is voor vele organisaties keer op keer doorslaggevend.
Doordat EasyGenerator® compatibel is met de industriestandaards zoals AICC, is het materiaal naadloos te integreren in Learning Management Systemen (LMS) van de marktleiders.

Referenties
Vele bedrijven en onderwijsinstellingen hebben gekozen voor EasyGenerator®, zoals: Shell, HP, Hoffmann-La Roche, NOVIB, Philips, Koninklijke Landmacht, Ministerie van O,C&W, NEDAP, SBBO, Nova College, EduSwiss, SchulSoft.

Over NIAM-TMS
NIAM-TMS heeft een brede kennis opgebouwd met het inzetten van beproefde softwaretechnologieën ter bevordering van interactieve informatie -en kennisuitwisseling. In opdracht van de overheid, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven realiseert NIAM-TMS innovatieve multimedia projecten voor marketing, communicatie en educatie. Met vestigingen in Australië, België, Duitsland, Engeland, Nederland, Spanje en Zwitserland heeft NIAM-TMS wereldwijde aanwezigheid.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.