Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-02-2002 | Article Rating | (0) reacties

Info Opleiders lanceert simulatietraining "SimulTrain" voor projectmanagement in Nederland

Leiden, 12 februari 2002 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en e-learning-projecten, en partner van Microsoft, lanceert in samenwerking met het Zwitserse Sauter Training & Simulation SA (STS) een eerste, unieke
simulatietraining voor projectmanagement in Nederland. Met dit nieuwe leerconcept kunnen projectverantwoordelijken in een simulatieomgeving een (IT-)project op voorhand volledig waarheidsgetrouw nabootsen. Zo kan men praktijkgericht opgeleid worden om uiteindelijk zo effectief en efficiënt mogelijk een project in de realiteit te coördineren. Uiteindelijk leidt dit tot een kostenreductie voor het bedrijf door verbetering van het werkproces.

"De nieuwe mogelijkheden die SimulTrain biedt, zorgen voor een onderhoudende en zeer doelgerichte training", zegt Toon Griffioen, algemeen directeur van Info Opleiders. "Tevens kan efficiënt projectmanagement organisaties van elke omvang helpen om betere financiële resultaten te realiseren. Deze training, die wij samen met STS op de Nederlandse markt brengen, biedt projectleiders en -medewerkers vooraf inzicht in en controle over bedrijfsbrede projecten, waardoor zij daadwerkelijk beter voorbereid zijn op de praktijk."

SimulTrain-oplossing
SimulTrain is een klassikale simulatie -game waarbij gedurende twee dagen, in kleine groepen van vier personen, een project volledig wordt opgestart en uitgevoerd. Tijdens deze simulatie kan men de theorie direct in praktijk
brengen. Na een intensieve voorbereiding wordt het project van begin tot eind nagebootst en worden de resultaten geëvalueerd.

Sybertrain
Voordat men met de tweedaagse training start, bestaat de mogelijkheid via de on line training Sybertrain zich het vakjargon en de planningsmethodieken die in projecten gebruikt worden, eigen te maken. Sybertrain is het meest effectief indien men een maand vóór aanvang van de simulatietraining start, al dan niet met behulp van coaching. SimulTrain wordt al enige tijd met succes door STS in Zwitserland en Oostenrijk toegepast, o.a. bij L"Oréal, Nestlé, IBM en Credit Lyonnais.

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders is sinds 1991 specialist in IT-trainings- en e-learning-projecten voor grote en middelgrote organisaties. Uiteraard staan "partnership" en kwaliteit in de relatie met haar klanten centraal. Info Opleiders ontwikkelt eigen trainingsconcepten, gebaseerd op kwaliteit en flexibiliteit, om trainingsprojecten van de opdrachtgevers nog succesvoller te maken. Info Opleiders maakt deel uit van de Solvus Resource Group (voorheen Creyf"s Groep).

Voor meer informatie over Info Opleiders zie Corporate Profile


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.