Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-02-2002 | Article Rating | (0) reacties

Whizzdom sluit Reseller-overeenkomst met Acta 2000

Hilversum, 5 februari 2002 - Whizzdom, een toonaangevende web-based solution provider, heeft onlangs een reseller-overeenkomst afgesloten met Acta 2000, distributeur van on line LearnKey content. LearnKey, Inc. is wereldwijd leverancier van specialistische learning content, e-learning-technieken en -trainingen. Met deze overeenkomst is Whizzdom het eerste bedrijf dat oplossingen van LearnKey, Inc. aanbiedt aan computergebruikers en IT-professionals in Nederland. Deze strategische alliantie versterkt beide Europese bedrijven en is een logisch initiatief dat past in beider toekomstvisie over e-learning.

Joggie Taute, Managing Director van Whizzdom, zegt: "Het beschikbaar hebben van verschillende soorten specialistische content van LearnKey, Inc. voor onze cliënten en nieuwe relaties, zorgt ervoor dat we direct een complete oplossing kunnen bieden. Vaak neemt het ontwikkelen van dergelijke trajecten veel tijd en specialistische kennis in beslag. Op deze manier kunnen we in een kort tijdsbestek e-learning-toepassingen opstarten en intern "draaien" via diverse media, zoals video, cd-rom, intranet en Internet"

Met de technische ondersteuning van Whizzdom is het voor Acta 2000 mogelijk haar on line studenten gebruik te laten maken van Whizzdoms "zelfsturend" mechanisme. Dit biedt de mogelijkheid topkwaliteit IT-studiemateriaal beschikbaar te hebben in verschillende mediaformaten, waardoor toekomstige klanten een directe voorsprong hebben.

"Deze nieuwe samenwerking is onderdeel van onze langetermijnstrategie, dat het versterken van onze marktpositie in Europa ondersteunt", zegt Peter Goedemé, CEO van Acta 2000. "Dit realiseren wij door het Learning Management System (LMS) van Whizzdom - dat de belangrijkste Europese talen ondersteunt en bovendien blended learning integreert - te combineren met onze multimedia-content. Wij vergroten onze Europese marktpositie door bestaande Engelstalige e-learning-modules in verschillende Europese talen te gaan aanbieden."

LearnKey, Inc.
Vanuit het hoofdkantoor in St. George (Utah, US) levert LearnKey Inc. e-learning-technologie, on line leeroplossingen en individueel te ontwikkelen trainingen voor corporate organisaties en consumenten. LearnKey, Inc. is sinds 1987 een belangrijke speler in de e-learn-sector. Zo kunnen zij onder meer tot hun klantenbestand rekenen: 3M, Dell Computer, Coca-Cola, Citybank, American Express, PricewaterhouseCoopers, Harvard Law School, Yale University en verschillende overheden. De organisatie onderhoudt partnerships met strategische en industriële leiders zoals America Online, Real Networks, Toshiba and Harris Technologies

Acta 2000
Acta 2000 levert topkwaliteit content van LearnKey, Inc. voor iedereen die gecertificeerd expert wil zijn in IT-kennis. Acta 2000 distribueert deze content via multimediatoepassingen. Tevens heeft zij een e-learning portal voor verdere ondersteuning bij het leerproces. De doelstelling op lange termijn is het versterken van de marktpositie in Europa door middel van het aanbieden van al het cursusmateriaal in verschillende Europese talen.

Whizzdom B.V.
Whizzdom is een leidinggevende Nederlandse web-based solutions provider met producten als Learning Management System (LMS), Knowledge Management System (KMS), Assessment & Survey en Competence-Based Management. Met succes zijn systemen geïmplementeerd bij onder andere de Universiteit Nijenrode, Oxford University, Templeton College, ISS, IP GlobalNet, Ingenio, Info Opleiders, de Creyf"s Group (met partijen zoals Schoevers Bedrijfsopleidingen en Content Uitzendbureau), Bloemenveiling Aalsmeer, Bank Nederlandse Gemeenten, Loyens & Loeff en verschillende ministeries.
www.whizzdom.nl


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.