Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-02-2003 | Article Rating | (1) reacties

Lectora Publisher 2003

Lectora is de multimediale authoring en publicatie tool voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Lectora heeft een extreem lage leer curve en bevat legio eigenschappen en functies, waarmee Lectora het snelste, gebruiksvriendelijkste en meest uitgebreide auteurs en publicatie software van het moment is. Het combineert eenvoud met flexibiliteit waardoor het een unieke oplossing is voor zowel de beginnende gebruiker als de meest geavanceerde programmeur

Wat is nieuw in 2003 ?

Nieuwe toepassingen omvatten onder andere:

- Free form vragen

Flexibele mogelijkheden om multimediale toetsen, oefeningen en vragen te ontwikkelen.

- Form Support

Het is zeer eenvoudig forms te ontwikkelen en vorm te geven middels het toevoegen van elementen, check boxes, drop down menus en buttons..

- Fly in/Fly out van objecten

- Automatische pop-up windows

- PHP pagina ondersteuning

- Nieuwe title wizards

- Nieuwe button wizards

- Nieuwe course gallery



Proefversie

Een gratis 14 daagse proefversie van Lectora Publisher en Lectora Publisher Professional Publishing Suite is te downloaden vanaf www.accessium.nl. Om Lectora te bestellen of voor aanvullende informatie staan wij u graag te woord op 070-3332277 of per mail info@accessium.nl.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Justine
Van Justine | 22-05-2007
Ik heb begrepen van collega's dat bij lectora de oplossingen van de test te vinden zijn in de cache van je browser, je kan hierdoor erg makkelijk hoog scoren. Klopt dit ?
Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.