Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SkillsTown | 23-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

SkillsTown organiseert Expert Chat over Intelligent Learning

SkillsTown organiseert Expert Chat over Intelligent Learning

De afgelopen weken heeft SkillsTown, op initiatief van Hans Schuurmans (CEO SkillsTown), twee brainstormsessies georganiseerd over Intelligent Learning. Tijdens deze sessies is gebleken hoe actueel en interessant dit onderwerp is. Daarom organiseert SkillsTown nu een Facebook chat over Intelligent Learning. Meedoen of alleen meelezen? Surf dan op 28 juni om 15:30 uur naar www.facebook.com/SkillsTown!

Voor wie? Alle geïnteresseerden rondom het onderwerp Intelligent Learning
Wanneer? Woensdag 28 juni van 15:30 tot 16:30 uur
Hoe? Ga naar www.facebook.com/SkillsTown en like de pagina om de posts te kunnen zien. Er zal informatie over Intelligent Learning worden gedeeld en er worden drie vragen gesteld. Iedereen mag hierop reageren. We hopen hiermee veel kennis te kunnen delen en vooral elkaar te inspireren. 

Meer over Intelligent Learning
Intelligent Learning is de toekomst. Je leergedrag wordt geanalyseerd en aan de hand daarvan krijg je direct suggesties om je kennis nog verder te verbreden. Zo is het leeraanbod altijd aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Meer lezen? Lees het artikel van Josh Bersin over Intelligent Learning. 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.