Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-02-2003 | Article Rating | (0) reacties

Info Opleiders organiseert gratis minicongres 'Kostenbesparing met e-learning, leren van elkaar'

Leiden, 31 januari 2003 - Info Opleiders, specialist in IT-trainingen en totale e-learning-projecten, organiseert op 12 februari aanstaande voor de tweede maal het minicongres 'Kostenbesparing met e-learning, leren van elkaar'. Het eerste minicongres met hetzelfde thema was vorig jaar een groot succes. Tijdens het komende congres verzorgen Info Opleiders en klanten vier verschillende sessies waarbij het uitwisselen van ervaringen over e-learning centraal staat. Het minicongres vindt plaats op 12 februari 2003 van 13.30 tot 18.00 uur in Hotel des Indes in Den Haag. Aanmelden kan via de website van Info Opleiders www.info.opleiders.nl

De sprekers die ingaan op de praktijk van e-learning-oplossingen zijn:
- Ed de Myttenaere, teammanager service & support bij Loyens & Loeff
- Ruud van Etteger, hoofd personeel & organisatie van Azivo Ziekenfonds
- Filip Vanderbeken, directeur Creyf's Interim
- Daan Rookmaaker, teammanager Boertien en Partners

Tijdens de pauzes kunnen deelnemers kennismaken met andere concrete e-learning-toepassingen. In informele demonstratieomgevingen worden simulaties, diagnosetoetsen en andere voorbeelden van e-learning-oplossingen getoond.

Info Opleiders geeft tijdens het congres ook een demonstratie van een nieuwe dienst op e-learning-gebied: de E-learning Opportunity Scan®. Deze scan achterhaalt of een organisatie e-learning kan inzetten voor bepaalde probleemstellingen. De scan is een krachtig, op Internet gebaseerd diagnose-instrument, dat is ontwikkeld op basis van vier jaar ervaring met e-learning, kennismanagement en de kritische succesfactoren in organisaties. De scan toont onder andere potentiële terreinen voor de inzet van blended- of e-learning-oplossingen, geeft aan hoe een oplossing kan worden ingezet en biedt terugkoppeling naar het managementteam. Tijdens een halfdaagse workshop presenteren de business consultants van Info Opleiders de E-learning Opportunity Scan® aan geïnteresseerde organisaties. Ter kennismaking verloot Info Opleiders tijdens het minicongres vijf E-learning Opportunity Scans®!

"De interesse voor dit congres bleek vorig jaar al erg groot te zijn", aldus Yvonne Loef, commercieel directeur van Info Opleiders. "Het gaat hier om het daadwerkelijk delen van kennis en informatie en het leren van een ieders ervaring staat centraal. Waarom zou je zelf opnieuw het wiel uitvinden en gaan bedenken hoe je zaken wilt aanpakken als je adviezen en tips kunt ontvangen van organisaties die reeds ervaring hebben met e-learning?"

Info Opleiders b.v.
Info Opleiders, opgericht in 1991 en onderdeel van de Solvus Resource Group, is een vooruitstrevend instituut, van oorsprong op het gebied van IT-trainingen. Sinds 1998 vormt e-learning, naast traditionele IT-trainingen, een belangrijk aandeel van de activiteiten. Info Opleiders geeft advies, ontwikkelt maatwerkcontent, vaak in samenwerking met deskundigheid van opdrachtgevers en partners, implementeert e-learningplatforms en zorgt voor onderhoud en administratie. E-learning gaat steeds meer hand in hand met klassikale leermomenten. Inmiddels zijn meer dan dertig succesvolle e-learningprojecten met zeer uiteenlopende inhoud door Info Opleiders gerealiseerd, o.a. bij diverse ministeries, in de farmaceutische industrie, het uitzendwezen, het bankwezen, de industrie en de advocatuur.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.