Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 30-01-2002 | Article Rating | (0) reacties

Europese expansie activiteiten Denkk door Samenwerking met Smartlearning AS

Via Smartlearning AS biedt Denkk haar producten en diensten aan op de Scandinavische markt. Denkk vertaalt aanwezige kennis binnen organisaties naar op maat gemaakte e-learning. Smartlearning is een "learning service provider" gespecialiseerd in leerproducten voor opleidingsleveranciers en grote organisaties. Op basis van Denkk"s ontwikkelmethode biedt SmartLearning specifieke e-learning content aan organisaties in Noorwegen, Zweden, Denemarken, IJsland en Finland. Smartlearning is gevestigd in Oslo en heeft haar opleidingsdeskundigen en verkoopteam laten trainen bij Denkk in Amsterdam, zodat zij de kennis en ervaring van Denkk in Scandinavië kunnen implementeren.

Ronald Mol, commercieel directeur Denkk BV: "Scandinavië is de snelst groeiende en meest toonaangevende markt voor e-learning in Europa. Smartlearning is succesvol op deze markt en een van de snelst groeiende organisaties. De denkwijze van Smartlearning over te volgen leermethoden en de praktische commerciële aanpak komen overeen met die van Denkk. Met deze samenwerking komen we een stap dichter bij ons doel om een echte Europese aanbieder te worden van e-learning toepassingen op maat."

Per Ingar Amlie, marketing directeur Smartlearning AS: "Denkk is een toonaangevende partij in de e-learningmarkt. Door innovatief gebruik van interactieve technologieën met een menselijke benadering vertaalt Denkk inzicht naar begrip. Deze aanpak sluit nauw aan bij de filosofie van Smartlearning. We zijn ervan overtuigd dat we met Denkk succesvol kunnen zijn op de Scandinavische e-learningmarkt. De combinatie van onze leerproducten en de contentontwikkeling van Denkk maakt het mogelijk organisaties nu ook strategische e-learning oplossingen te bieden."

Over Smartlearning AS
Smartlearning levert gebruiksklare leerproducten, systemen en diensten aan een netwerk van opleidingleveranciers en grote organisaties. Smartlearning heeft zich ontwikkeld van contentleverancier tot een complete "learning service provider", gespecialiseerd in het leveren van onderwijsdiensten en content management services, training software, hosting diensten, online begeleiding en specifieke content ontwikkeling. Het hoofdkantoor is gevestigd in Oslo, Noorwegen.

Over Denkk
Naast een online uitlegmethode over arbeidsvoorwaarden, ontwikkelde Denkk onder meer voor Philips een online manier van uitleg over de managementvaardigheden, die door 20.000 managers wereldwijd via het Philips intranet gebruikt wordt. Denkk, opgericht in maart 2001 door Ronald Mol en Ed Fennema, is het commerciele antwoord op de vraag hoe inzicht online te vertalen is naar begrip. Een "xPlainer", het online uitlegconcept dat Denkk heeft ontwikkeld, geeft op een aantrekkelijke en praktische manier via internet en intranet een menselijke vorm van uitleg over bedrijfsprocessen, richtlijnen en producten. xPlainers van Denkk wortelen in de stijl en cultuur van organisaties en creëren daardoor snel en effectief begrip, op welke locatie de gebruikers zich ook bevinden en ongeacht hun taal of culturele achtergrond. Denkk is actief in heel Europa en het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Opdrachtgevers zijn onder meer Philips, ABN AMRO, Interpolis, Unisys België en partner in Scandinavië is Smartlearning AS.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.