Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-01-2002 | Article Rating | (0) reacties

Clifford Chance Academy is gestart met Learning Management Systeem (LMS) IntraLearn

Clifford Chance (www.cliffordchance.com), een van de grootste organisaties in de advocatuur, met meer dan 7500 personeelsleden en wereldwijd 29 vestigingen in 19 landen, werkt sinds kort met het LMS IntraLearn (www.intralearn.com). Met de inzet van het LMS als management tool kiest het advocatenkantoor voor een innovatieve aanpak waarbij kostenbesparing, effectiever trainen en logistieke eenvoud de voordelen zijn.

De implementatie is gedaan met Xaurum (www.xaurum.nl), partner in dienstverlening op het gebied van E-learning. De IntraLearn leeromgeving is ingericht met wereldwijde toegankelijkheid voor alle Clifford Chance advocaten. Op ieder gewenst ogenblik blijft men waar dan ook ter wereld op de hoogte van het cursusaanbod. Het opvragen van cursusinformatie, aanmelden en goedkeuren van cursussen gebeurt volledig online.

De leeromgeving wordt gebruikt voor het algemene cursusaanbod, gericht op het gehele personeel en voor regionale cursussen toegankelijk voor bepaalde groepen personeelsleden. Hierbij gaat het om klassikaal en online te volgen cursussen. Binnen het systeem kan iedere werknemer een eigen profiel bij houden met persoonlijke voorkeuren en gegevens.

Doorslaggevend bij de keuze voor IntraLearn was, naast de geboden functionaliteiten, de aanpasbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en snelle inzetbaarheid van de omgeving. Het LMS is bij uitstek geschikt om de wereldwijde onderwijsinspanningen efficient te structureren en managen.

IntraLearn is door Xaurum in korte tijd aangepast aan de branding, taal en opleidingsprocessen van Clifford Chance. Daarnaast zijn koppelingen gerealiseerd met andere systemen. Een automatische update van het personeelsbestand vindt dagelijks plaats, zodat nieuwe werknemers direct gebruik kunnen maken van de leeromgeving. Daarbij heeft Xaurum een integratie tussen het intranet van Clifford Chance en het internet gerealiseerd, waardoor werknemers vanaf hun werkplek, maar ook vanuit huis rechtstreeks toegang hebben tot alle cursussen.

Centraal wordt door Xaurum de technische omgeving 24 uur per dag en 7 dagen per week beheerd.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.