Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-01-2002 | Article Rating | (0) reacties

@Vision BV en Global Knowledge introduceren “OnDemand” op de Nederlandse markt!

Lisse, 15 januari 2002 - @Vision B.V. en Global Knowledge zijn een strategische alliantie aangegaan inzake de lancering van OnDemand software.

Met de introductie van OnDemand, komt @Vision tegemoet aan de behoefte van de klanten om middels online training gebruikers van bedrijfsapplicaties te ondersteunen.

OnDemand is een software pakket waarmee eenvoudig online trainingen worden ontwikkeld voor softwareapplicaties. OnDemand is een unieke interactieve leeroplossing om de productiviteit van applicatiegebruikers te verhogen. OnDemand brengt gebruikers stapsgewijs nieuwe vaardigheden bij, terwijl ze gewoon in hun applicatie blijven werken. Voor SAP, PeopleSoft en Microsoft Office zijn kant en klare opleidingen reeds beschikbaar.

Volgens Jasper van ’`t Wout, @Visions’` Technisch directeur, “OnDemand maakt on the job training mogelijk op het moment dat de medewerker de kennis nodig heeft.”

Met behulp van de drie stappen kunnen gebruikers zich de vereiste kennis en vaardigheden snel eigen maken:

De See It! mode, geeft de gebruiker een instructieve rondleiding.

De Try It! mode toont de gebruiker de juiste muiskliks en toetsaanslagen in een gesimuleerde omgeving.

De Do it! Mode leidt gebruikers door concrete opdrachten, terwijl ze zelf in de applicatie werken. Hulpmiddelen zijn een laserwijzer, audio, tekstvensters en optionele links met externe applicaties.

Bovendien biedt OnDemand eenvoudige HTML export mogelijkheden en een optie voor webondersteuning, zodat onderwerpen via een webserver vanaf elke locatie kunnen worden geraadpleegd.

Snelle ontwikkeling, korte leertijden en snelle ROI
OnDemand Developer biedt een unieke ontwikkelomgeving voor aanmaak van content. Het schrijven van nieuw materiaal is uiterst eenvoudig en vereist geen specialistische programmeerkennis. @Vision verleent alle mogelijke services rond de ontwikkeling van specifieke bedrijfsapplicatie trainingen op maat.

OnDemand, biedt de complete oplossing
- Dicht de kloof tussen software implementatie en productiviteit;
- Brengt gebruikers snel op weg, terwijl ze productief zijn in de gebruikersapplicatie;
- Toont uw klanten hoe snel ze rendement uit hun investering kunnen halen;
- Verzekert u van de onmisbare tools om een complete bedrijfsbrede oplossing te implementeren;
- Biedt de extra toegevoegde waarde om uw klant over de streep te trekken;
- Versnelt de doorlooptijd voor vervolgopdrachten.
- Internationale organisaties die OnDemand succesvol hebben geïntroduceerd zijn o.a. BASF, Cable & Wireless, Citybank, Siemens, Daimler Chrysler e.v.

Over @Vision
@Vision B.V in Lisse ontwikkelt, realiseert en ondersteunt innovatieve E-learning oplossingen voor de markt en de overheid. Hierbij vormen de unieke culturele en strategische referentiekaders van organisaties het uitgangspunt. Het team van @Vision bestaat uit hoogstaande en professionele experts op het gebied van didaktiek, bedrijfskunde, netwerktechnologie, E-learning software en contentontwikkeling;

Organisaties als KLM, Dow Chemical en Global Knowledge behoren tot de klantenkring. @Vision biedt haar oplossingen aan in een uniek business model waarbij de klant uitsluitend het succesvolle gebruik van een oplossing in rekening wordt gebracht. Tot de recente initiatieven behoren de ontwikkeling van on-line trainingen op het gebied van Gevaarlijke Stoffen, Permanente Educatie van financiële specialisten, Aircraft De-icing en Netwerktechnologie.

Over Global Knowledge
Global Knowledge is de Nederlandse dochter van de in 1995 opgerichte IT opleider Global Knowledge (VS). Global Knowledge adviseert, onderwijst en levert een concrete bijdrage aan de ontwikkeling en afstemming van IT competenties binnen organisaties tot ieder gewenst niveau. De doelstelling hierbij is altijd om ondernemingen en haar medewerkers met die professionele kennis, efficiënter en succesvoller te laten functioneren; "`IT"`s all about people"`. In Nederland heeft Global Knowledge 5 vestigingen van waaruit in 2001, 1.600 trainingssessies voor 15.000 cursisten worden verzorgd. Global Knowledge is CEDEO erkend, is Authorized Prometric Testing Center en is geautoriseerd opleidingsinstituut voor Cisco, Compaq, Microsoft, Red Hat, Linux, Nortel, Ericsson, Enterasys, Sun, Legato en Tivoli. Klanten in Nederland zijn vooraanstaande organisaties zoals Cable & Wireless, CMG, Getronics, KPN Telecom, Ministerie van Justitie, Philip Morris, Philips, Landelijke Politie en Rabobank


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.