Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 17-01-2002 | Article Rating | (0) reacties

Docent biedt e-learning-infrastructuur voor B2B-oplossing van PwC Consulting

Maarssenbroek, 16 januari 2002 - Docent, Inc. (Nasdaq: DCNT) gaat de e-learning-infrastructuur leveren voor de B2B-portaloplossing van PwC Consulting. Op basis van de Docent Enterprise-oplossing kan een wereldwijd opererende organisatie als PwC de samenwerking, productiviteit en operationele efficiency verbeteren door de inzet van op het web gebaseerde portaltechnologieën. Om tegemoet te komen aan de onderwijs- en trainingsbehoeften van PwC Consulting, wordt gebruikgemaakt van Docent Enterprise: een schaalbaar e-learningplatform voor learning management, content-ontwikkeling en levering.

De nieuwe portaloplossing is wereldwijd beschikbaar voor klanten van PwC Consulting. Klanten krijgen via de portal direct toegang tot een uitgebreid netwerk met middelen en producten van toonaangevende leveranciers. Deze partnerleveranciers werken nauw samen met de organisatie bij de implementatie van op maat gesneden oplossingen voor de publieke sector en het bedrijfsleven. Dit levert een tijds- en kostenbesparing op ten opzichte van incidentele oplossingen.

"Door bedrijfskritische functies voor het web geschikt te maken en een gepersonaliseerde interface te creëren, bevorderen portals communicatie en samenwerking tussen collega`s, klanten en partners. Hierdoor wordt een draagvlak gecreëerd voor het hoogst mogelijke prestatieniveau", zegt Nicole Gardner, Partner bij PwC Consulting en wereldwijd verantwoordelijk voor de Learning Solutions Group. "Het e-learning-platform van Docent is cruciaal voor de verdere ontwikkeling en training van onze medewerkers."

"Dit B2B-intiatief van PwC Consulting verandert de manier waarop wereldwijd opererende bedrijven zakendoen", zegt Dave Ellett, Chairman, President en CEO van Docent. "Docent Enterprise voorziet in de hoge eisen die aan deze oplossingen worden gesteld, en levert concrete, toegevoegde waarde door de kennis en productiviteit van medewerkers wereldwijd te verbeteren."

Docent Enterprise combineert een geavanceerd beheersysteem met een geïntegreerde content-management- en leveringsserver die gebruikers continu toegang biedt tot een op maat gemaakt en uitgebalanceerd learning-aanbod. Het Docent e-learning-platform biedt tools om onderwijs binnen wereldwijde bedrijven te beheren en koppelt de ontwikkeling van medewerkers aan zakelijke doelstellingen en prestaties. Daarnaast is het Docent-platform zeer schaalbaar met een op standaarden gebaseerde architectuur en is het geheel eenvoudig en snel te implementeren.

Docent, Inc.
Docent, Inc. is wereldwijd toonaangevend leverancier op het gebied van e-learning-software aan Global 2000-ondernemingen. Docent biedt bedrijfsvoordelen voor ondernemingen door de juiste kennis te leveren aan de juiste persoon op het juiste moment. Docent Enterprise omvat de bekroonde Docent Learning Management Server, Docent Content Delivery Server, Docent Outliner en Docent Mobile, en biedt een complete infrastructuur voor ontwikkeling, testing, levering, beheer en meten van e-learning.

Het klantenportfolio bestaat uit meer dan 250 bedrijven, waaronder 50 van de Fortune 500. Wereldwijde systeemintegratiepartners van Docent zijn onder andere Accenture, Deloitte Consulting, Hewlett-Packard en PricewaterhouseCoopers. Het bedrijf heeft naast het hoofdkantoor in Mountain View (Californië, VS) kantoren in de Verenigde Staten, Europa en het Aziatisch gebied. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Maarssenbroek.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.