Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 03-01-2002 | Article Rating | (0) reacties

Bright Alley brengt leeromgeving Bright Student online

Bright Alley heeft haar leeromgeving Bright Student online geplaatst waardoor geïnteresseerden direct een overzicht kunnen krijgen van de mogelijkheden die deze leeromgeving biedt. Bright Student is ontwikkeld door de business unit Knowledge & Learning van Bright Alley. De leeromgeving is te vinden op www.brightstudent.nl.

Bright Student is een dynamisch leerplatform dat bedrijven en instellingen in staat stelt om online trainingen aan te bieden. De cursist volgt de training via internet op een zelfgekozen tijdstip en locatie. Tevens kan de cursist via Bright Student samenwerken en communiceren met docenten en medecursisten. De leeromgeving biedt de aanbieder uitgebreide mogelijkheden om snel zelf trainingen te maken en online te brengen. Docenten kunnen de vorderingen van de cursisten nauwgezet volgen en het leerproces op afstand monitoren.

Meer informatie over Bright Student is te vinden op www.brightstudent.nl.

De business unit Knowledge & Learning van Bright Alley is gespecialiseerd in het overdragen en delen van kennis met behulp van multimedia en internet en biedt full service e-learning oplossingen en interactieve trainingen op maat. Bright Alley is onderdeel van het Nederlands Omroepproductie Bedrijf.

Knowledge & Learning werkt o.a. voor Nike, Ricoh, KNMI, Teleac/NOT, 3VO, Grafisch Opleidingscentrum, Stichting Omroep Allochtonen, Vakbond De Unie, PrimeLine, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Libertel Vodafone, Media-Academie, Ministerie van Verkeer & Waterstaat, GlaxoSmithKline, Wolters Noordhoff, Voedingscentrum, Toyota Europe.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Lidy Boone op +31 (0)35 6774000 of lidy.boone@brightalley.nl

http://www.brightalley.com


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.