Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-12-2001 | Article Rating | (0) reacties

NIAM-TMS breidt Europees e-learning portfolie uit met HP deal

DEN HAAG, dinsdag 11 december 2001 - Het Nederlandse NIAM-TMS, met zeven vestigingen wereldwijd, start een gezamenlijk initiatief om EasyGenerator® en de Learning Solutions van HP Education Services ook buiten de IT-sector te introduceren.

NIAM-TMS gaat samen met Hewlett-Packard in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) trainingen via internet verzorgen. De diensten van NIAM-TMS variëren van het verzorgen van interactieve technische en educatieve content voor e-learning tot het leveren van databasegedreven websites en loyalty-programma's op basis van smartcards. Deze diensten worden nu gecombineerd met de 'Learning Solutions' van HP Education Services en in EMEA aangeboden.

Learning Solutions zijn geïntegreerde opleidingsprogramma's die bestaan uit trainingen in klaslokalen, technologieën voor e-learning en bronnen voor 'knowledge-on-demand'. Dit alles wordt ondersteund door de brede supportinfrastructuur van HP.

De Europese e-learningmarkt bereikt in 2004 een waarde van $4 miljard, waarvan de helft buiten de IT-sector. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van e-learning op het vlak van kosten en flexibiliteit. Voor HP Education Services is de samenwerking met NIAM-TMS een goede gelegenheid om de Learning Solutions ook buiten de IT-sector te introduceren. HP kiest voor NIAM-TMS vanwege de geboden combinatie van expertise op het gebied van content, technologie en didactiek.

Onderdeel van de portfolio van NIAM-TMS is een krachtige e-learningsuite, EasyGenerator®. Hiermee kunnen ook niet-technische mensen eenvoudig de content voor hun trainingsprogramma's ontwikkelen en beheren. Met EasyGenerator® gaat dit drie keer efficiënter dan met traditionele tools. De content is gemakkelijk te uploaden zodat deze beschikbaar is via LAN's, servers, internet of intranet; stand-alone of geïntegreerd naar AICC-standaarden(1) als onderdeel van een Learning Management System.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.