Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van aNewSpring | 21-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

aNewSpring breidt blended learning mogelijkheden uit met Release 69

aNewSpring breidt blended learning mogelijkheden uit met Release 69 aNewSpring maakt het met hun meest recente update (release 69) mogelijk om live evenementen direct in een leertraject in het leerplatform te plaatsen. Of het nu gaat om een 1-op-1 gesprek, een webinar, een examensessie of een klassikale bijeenkomst, elk evenement kan deel uitmaken van de online ‘learning journey’ in aNewSpring.

Aanbieders van blended learning training kunnen vanaf vandaag het platform gebruiken om elk type evenement te beheren. Het maakt daarbij niet uit of het evenement online of offline plaatsvindt.Rik Achterberg, Product Designer bij aNewSpring is erg trots op de update van het platform:

“Tot vandaag konden externe evenementen niet worden opgenomen en beheerd in aNewSpring. Cursisten konden zich niet via aNewSpring inschrijven voor externe evenementen. Aangezien veel van onze klanten gebruikmaken van ons leerplatform om blended learning aan te bieden is het ontzettend fijn als externe evenementen te beheren zijn in ons leerplatform. Met de komst van de huidige release kunnen beheerders en begeleiders alle gebeurtenissen op één plaats beheren. Ze krijgen inzicht in wie er welke sessie bijwoont en kunnen deze informatie gebruiken om nieuwe leeractiviteiten vrij te geven op basis van aanwezigheid of de behaalde score.”

"We zijn erg enthousiast over deze release. Het ontwikkelteam lanceert elke zes weken een nieuwe versie van ons platform. Bij elke sprint (ons ontwikkelteam maakt gebruikt van de scrum-methodiek) wordt er besloten hoeveel tijd er besteed wordt aan nieuwe features en hoeveel tijd er gepland wordt om huidige features te verbeteren. Release 69 introduceert ‘Events’. Dit is een hele belangrijke nieuwe functie omdat veel van onze klanten deze feature kunnen gaan gebruiken voor hun blended learning trajecten.”
vertelt Corjan Bast, Content Hero bij aNewSpring.

Op de website van aNewSpring zijn verschillende video’s over de nieuwe mogelijkheden te vinden en is bovendien de nieuwe functionaliteit beschreven in de product-tour.

Over aNewSpring
aNewSpring biedt opleiders een innovatief leerplatform aan dat hen in staat stelt blended learning te maken en te verspreiden. Het platform zet de deelnemer centraal en biedt talloze mogelijkheden om learning journeys te ontwikkelen met adaptive learning en social learning elementen.

Meer dan 400 klanten gebruiken aNewSpring om professionals een inspirerende learning journey te bieden. Ruim een miljoen mensen hebben een learning journey ervaren via het aNewSpring platform.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.