Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 22-06-2017 | Article Rating | (0) reacties

Telecom investeert 2,2 miljard in infrastructuur

Telecom investeert 2,2 miljard in infrastructuur

 

De telecomsector blijft investeren in beter bereik en hogere netwerksnelheden van vaste en mobiele netwerken. In 2016 is er in totaal € 2,2 miljard euro geïnvesteerd. Daarmee zijn de investeringen in 2016 in vergelijking met 2015 nagenoeg constant gebleven. Deze cijfers zijn gepubliceerd in de jaarlijkse Staat van Telecom van brancheorganisatie Nederland ICT, namens de gezamenlijke telecombedrijven.

De telecomsector investeert om in te kunnen spelen op het groeiende gebruik van mobiele data en opkomende technologieën als het Internet of Things. Op het gebied van snelheid en dekking van het breedbandnetwerk behoort Nederland tot de Europese top. Van alle Nederlandse huishoudens heeft 90% toegang een internetverbinding van 100 mbit/s of meer.

Uit De Staat van Telecom blijkt dat mobiel datagebruik nog steeds sterk groeit. Het aantal verbruikte MB’s binnen mobiele abonnementen steeg in 2016 met 61%. Voor mobiele belminuten was er een voorzichtige stijging van 4%. Die toename gaat volledig ten koste van vaste belminuten. In 2016 werd er in totaal 172.138 Terabyte aan mobiele data verbruikt. Dat is gemiddeld 32 MB per Nederlander per dag.

Bron: Nederland ICT


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

02-02

Leren met puzzels

Door: Let’s Learn!

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van de Redactie 16-12-2022

e-Learning na de pandemie

Hoe zal e-learning zich ontwikkelen, nu de Corona-pandemie geleidelijk afneemt.