Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Infolearn | 29-05-2017 | Article Rating | (0) reacties

Klantevent 2017: Innovatie, co-creatie én personalisatie

Klantevent 2017: Innovatie, co-creatie én personalisatie

Op een zonnige donderdag (11 mei j.l.) vond het jaarlijkse Infolearn klantevent plaats op een prachtige en inspiratievolle locatie in Ede. Thema’s als innovatie, co-creatie en personalisatie waren de rode draad gedurende het event; van plenaire sessies in de ochtend tot interactieve workshops in de middag. Omdat we geloven dat we samen een beter product kunnen neerzetten, dat nóg beter aansluit bij de wensen en behoeften van de klanten, staat interactiviteit de gehele dag centraal.


Next step met het Novio Concept


Dat het Novio Concept allang geen regulier leermanagementsysteem meer is, werd (wederom) duidelijk tijdens de presentaties in de plenaire ochtendsessies. Er werden een tal van noviteiten gepresenteerd die bijdragen aan de next steps met het leer- en ontwikkelplatform Novio Concept. Denk aan een doorontwikkeling van de look & feel die bijdragen aan de intuïtiviteit van de leeromgeving, een vernieuwde koppeling om de Vilans protocollen moeiteloos in leerpaden te plaatsen en de introductie van H5P oplossingen binnen het Novio Concept. Ook onderwerpen als Informatieveiligheid, Agressie en Teamontwikkeling zijn actuele onderwerpen voor onze klanten en dit werd uitgebreid behandeld door onze partners.


Personaliseren en het managen van talenten


Personaliseren is een breed onderwerp dat een aantal belangrijke facetten bevat van talentmanagement, individuele leerplannen, competentiemanagement, et cetera. Deze onderdelen zijn tijdens de interactieve workshops uitgebreid besproken en geïnventariseerd. Vragen als ‘op welke wijze wil men competenties tegen talenten afzetten binnen het Novio Concept?’ en ‘op welke wijze leg je een persoonlijk leerplan vast, waarin verplichte en facultatieve onderwerpen specifiek worden toegewezen aan de desbetreffende medewerker?’ werden gesteld en hier werd actief over gebrainstormd. Uit de workshops zijn diverse goede en bruikbare ideeën gekomen voor de doorontwikkeling van het leer- en ontwikkelplatform, zoals een persoonlijk leerplan en het verbinden van talenten en competenties.


Delen is vermenigvuldigen


Uiteraard stond de rest van de dag in het teken van kennis met elkaar uitwisselen en netwerken en hier werd volop gebruik van gemaakt. Tijdens de pauzes, lunch en borrel aan het einde van de dag hebben diverse klanten met elkaar gesproken; best practices werden uitgewisseld en men was actief aan het sparren hoe bepaalde onderwerpen (zoals een gesprekkencyclus of het 70-20-10 principe) het beste konden aanvliegen in hun eigen leeromgeving. Er werd dus druk informeel geleerd onderling; precies wat de visie is van Infolearn!


Met deze innovatieve en inspiratievolle klantendag blijft het DNA van Infolearn gewaarborgd; een passie voor leren en ontwikkelen, waarbij co-creatie en personalisatie hoog in het vaandel staat. Vragen over het Novio Concept? Neem een kijkje op onze website of neem gerust contact op met ons op via ons telefoonnummer 024 737 05 31 of via onze e-mail: info@infolearn.nl.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.