Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 12-05-2017 | Article Rating | (0) reacties

Studytube: 2 miljoen investeringskapitaal

Studytube: 2 miljoen investeringskapitaal

Online studieplatform Studytube heeft recent 2 miljoen euro extra investeringskapitaal opgehaald. De eerste investering ontving Studytube in 2013. Toen werd er een half miljoen euro in het platform gestoken. In 2015 volgde een kapitaalinjectie van 1 miljoen dollar.

Studytube ondersteunt bedrijven en instellingen bij de interne opleidingen van medewerkers. Op het platform bieden 500 opleiders hun diensten aan. Op dit moment maken ruim 100 bedrijven gebruik van het platform. Dat komt neer op zo'n 200.000 werknemers.

Online leren is een groeimarkt, steeds meer mensen melden zich aan voor een opleiding of cursus. Op class-central.com bijvoorbeeld, wereldwijd de grootste aanbieder van online zelfstudies, groeide het aantal studenten tussen 2014 en 2016 met bijna 100 miljoen. Daarnaast steeg het aantal cursus-aanbieders van 400 in 2015 tot ruim 700 in 2016.

Bron: RTL Z


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

29-08

Avans Plus Postbachelor opleiding e-Learning

Door: Marcel de Leeuwe (redactie)
30-08

VU stapt optimistisch over naar Canvas

Door: de Redactie

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.